2777
2789
عنوان

تبدیل تبخال لب به تبخال تناسلی

100 بازدید | 14 پست

من همیشه تبخال لب میزنم شاید سالی دو سه بار، مخصوصا اگر تب کنم یا شب خواب بد ببینم .

اما یه ترسی چند وقته اومده سراغم حالم بده ممکنه در اثر رابطه جنسی با همسر این ویروس تبدیل به تبخال تناسلی بشه؟

خیلی نگرانم اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو تا ویروس متفاوتنتبخال تناسلی ممکنه توی دهن بزنه ولی بازم خطرناکه. ولی تبخال لب خطرناک نیست

من از بچگی دور دهنم گاهی میزد نمیدونم ویروسش رو کدوم از خدا بی خبری بهم داد الان یعنی ممکن نیست به ناحیه تناسلی انتقال پیدا کنه ؟

آخه توو نت نوشته امکانش هست. شما مطمئن هستید؟تبخال تناسلی وقتی ویروسش وارد بدن میشه بعد از چند وقت ت ...

ممکنه تا مدت طولانی نشون نده یا متوجه نشی تنها جایی که باید حساس باشی موقع زایمانه که تست جدا بدی واسه زایمان طبیعی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
من از بچگی دور دهنم گاهی میزد نمیدونم ویروسش رو کدوم از خدا بی خبری بهم داد الان یعنی ممکن نیست به ن ...

ببین این تبخال رو خیلیا دارن. پسرم از مهد گرفته، خواهرام دارن، شوهرم داره. تبخال لب و دهان و حومه است.

من نمیدونم این میتونه به قسمت تناسلی هم بره و انجا هم این مدل تبخال رو بزنه یا نه. ولی اگه بره هم این مدل خطرناک نیست. اصلا ویروساشون متفاوته و اسمای متفاوتی دارن 

عزیزم کلا فرق دارن از هم،

تبخال لب رو همه دارن که وثتی سیستم ایمنی میاد پایین خودشو نشون میده،

من پارسال یه شوک عصبی بهم وارد شد یک ساعت نشده دیدم مابین چونه و لبم میسوزه نگا کردم دیدم تبخال زده،

این تبخال هم ب اتدام جتسی اصلا ربطی نداره،

اون تبخالی ک خطرناکه یه چیز دیگه س و از طریق رابطه جتسی با فرد الوده منتقل میشه، اونم ممکنه تو دهان و لب نمود پیدا کنه ولی کلا شکلشم با تبخال معمولیا فرق داره