2777
2789
عنوان

ینی ی نفر ادم با سواد با اطلاعات تو این سایت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 60 پست

@رز_بنفش_خدازده     سلام شما میتونید با توجه ب عنوان تاپیک مشکلمو حل کنی؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه با دارو از ریشه این کوفتی رو‌درمان کرپ؟؟ اخه این چیزا موقتیه من میخام‌موهام بشه مثل سابق ...

خب دارو رو باید با توجه به مشکل براتون تجویز کنن . حتما باید آزمایش بدین بعدش دنبال دارو باشید . مثلا ممکنه از کبد و ...باشه یا از استرس باشه .

فعلا تنها چیزی که میتونم معرفی کنم اینه که ویتامین E و قرص روی مصرف کنید . و اگه استرس دارید استرس از خودتون دور کنید و آب زیاد بخورید . رژیم غذاییتون رو اصلاح کنید سعی کنید بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده کنید و اگه الکل مصرف میکنین کنار بذاریدش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پس برو‌ورزش سنگین باشگاه مبدت سبک بشه

فکر منم همینه  

من خودم فوتبال  شدید  بازی میکردم حرفه ای  و‌فوتبال که ول شد بدنسازی   ولی از پارسال یدفعه ب یکباره  چرب شدن  تا الان

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

خب دارو رو باید با توجه به مشکل براتون تجویز کنن . حتما باید آزمایش بدین بعدش دنبال دارو باشید . مثل ...

فست فود نمیخورم  شاید ماهی  یبار  الکل  هم که اصلا  نمیخورم   ورزش  هم چند مدتیه  انجام  ندادم    استرس  چندانی  هم ندارم  فقط میتونم  بگم خدا منو زده  که یدفعه  اینجوری  شد 

دکتر مو  بهتره یا غدد

فست فود نمیخورم شاید ماهی یبار الکل هم که اصلا نمیخورم ورزش هم چند مدتیه انجام ندادم اس ...

دکتر مو برید .

ویتامین E و روی فراموش نشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دکتر مو برید .ویتامین E و روی فراموش نشه .

امگا س  زینک  م.لتی ویتامین   و ویتامین دی  چند وقتیه شروع کردم

کی نتیجه گرفته اینشکلی؟

کل فامیل ما اینجوری نتیجه گرفتن 

با آب داغ موهات رو نشون آب ولرم بشور 

شامپوی مناسب بگیر 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
کل فامیل ما اینجوری نتیجه گرفتن با آب داغ موهات رو نشون آب ولرم بشور شامپوی مناسب بگیر

ینی برا همیشه درمان میشه