2777
2789

شوهرم دهه شصتی یکم فکرامون باهم متفاوت

میخوام بدونم چجوری میتونم ی کاری کنم دوستم داشته باشه و بهم اهمیت بده

من سنم زیاد نیست تجربه ای هم ندارم 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

اینکار باید قبل ازدواج انجام میدادی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اختلاف سنیتون چقدرع؟ 

من نامزدم دهه شصتی هست خدم دهه هشتادم . راستش زیاد بروز احساسات ندارن باید همینقدر ک بهش بگی دوستت دارم و محبت کنی ، بیش از حد محبت خوششون نمیاد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اختلاف سنیتون چقدرع؟ من نامزدم دهه شصتی هست خدم دهه هشتادم . راستش زیاد بروز احساسات ندارن باید همین ...

عه ماام همینجور منم دهه هشتادم 😑😑😑💔💔

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
اختلاف سنیتون چقدرع؟ من نامزدم دهه شصتی هست خدم دهه هشتادم . راستش زیاد بروز احساسات ندارن باید همین ...

چرا من درکتون نمیکنم 🤔😐چرا باید یه دختر نوجوون با یه دهه شصتی پیر ارتباط داشته باشه قحطی مَرده😐

برن پیش مشاور بگن ما چجوری همو دوست داشته باشیم😐😐یکم فکر کن بعد تایپ

بله عزیزم مگه مشاور فقط واسه طلاقه 

شما یکم سطح سوادتون رو بالا ببرین بد نیست!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿