من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا من درکتون نمیکنم 🤔😐چرا باید یه دختر نوجوون با یه دهه شصتی پیر ارتباط داشته باشه قحطی مَرده😐
آخه پسرای زیر سی سال واقعن بچن . من نمیگم اون پسرا بم پیشنهاد ندادن اتفاقا چرا مثلا دو سال بزرگتر 5 سال بزرگتر حتی 8 سال بزرگتر بم پیشنهاد دادن ولی واقعن بچه بودن
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
هم از لحاظ عقلی بچه ان و نمیتونن رابطرو مدیریت کنن هم از لحاظ مالی .مثلا ادم بخاد با ی زیر ۳۰ ازدواج ...
اره بخدا بعدشم من خودم شخصیتم جوری هست ک حوصله ی این پسر بچه هارو ندارم دوست دارم طرفم پخته و طرز فکر بالایی داشته باشه
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !