2777
2789
عنوان

چجوری یه مرد دهه شصتی رو عاشق خودم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه دختر هشتادی آره 😐اینم بگم من هشتادیم ولی پدرم دهه شصته😐

بستگی داره کدوم سالش باشین

مثلا متولد ۸۰ با متولد ۶۹ ۱۱ سال تفاوتشونه ک الان خیلیا این اختلاف و دارن

بعدم سالای اول هشتاد دیگه نوجوون نیستنا😐

من خودم هشتادم سه ماه دیگه ۲۴ میشم..ماهم دیگه سنمون کم نیس ک

چرا من درکتون نمیکنم 🤔😐چرا باید یه دختر نوجوون با یه دهه شصتی پیر ارتباط داشته باشه قحطی مَرده😐

آخه پسرای زیر سی سال واقعن بچن . من نمیگم اون پسرا بم پیشنهاد ندادن اتفاقا چرا مثلا دو سال بزرگتر 5 سال بزرگتر حتی 8 سال بزرگتر بم پیشنهاد دادن ولی واقعن بچه بودن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

آخه پسرای زیر سی سال واقعن بچن . من نمیگم اون پسرا بم پیشنهاد ندادن اتفاقا چرا مثلا دو سال بزرگتر 5 ...

هم از لحاظ عقلی بچه ان و نمیتونن رابطرو مدیریت کنن هم از لحاظ مالی .مثلا ادم بخاد با ی زیر ۳۰ ازدواج کنه خب طرف آه در بساط نداره ک

هم از لحاظ عقلی بچه ان و نمیتونن رابطرو مدیریت کنن هم از لحاظ مالی .مثلا ادم بخاد با ی زیر ۳۰ ازدواج ...

اره بخدا بعدشم من خودم شخصیتم جوری هست ک حوصله ی این پسر بچه هارو ندارم دوست دارم طرفم پخته و طرز فکر بالایی داشته باشه 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اره بخدا بعدشم من خودم شخصیتم جوری هست ک حوصله ی این پسر بچه هارو ندارم دوست دارم طرفم پخته و طرز فک ...

بله منم اینجور فک می کردم من موقع ازدواج 15 سالم بود شوهرم 28 ی زندگی اروم و بی استرس دارم 

ولی 

ولی

شرایط سختم دارم شوهرم همش میگه بچه ای کی میخوای بزرگ بسی

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات