2777
2789
عنوان

طبع گرم ربطی به چری پوست داره ایا

74 بازدید | 13 پست

من موهام یه ساله چرب شده وب معنای واقعی خسته شدم پدرم در اومده  حدودا یکی دو سال با وعده غذاییم فلفل سبز تند میخوردم همیشه  میتونه ربطی  داشته  باشه؟؟؟ بدم طبعش گرم شده  باشه  و چربی پوستم افزایش پیدا کرده  باشه؟؟   با خوردن عرق  کاسنی  یا چیزای طبع سرد درست میشه؟؟؟  تو این ی سال من خسته شدم از زندکی بقران از دست چربی  پوست  سر هر رراهی بگید رفتم نشد  واقعا دلم میخاد موهام خشک  بشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ربط نداره، من مزاجم سرده ولی موهام چربه

ای خدا پس من با این کوفتی چ غلطی باید بکنم اخه   یه ساله افتاده تو جونم  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

ای خدا پس من با این کوفتی چ غلطی باید بکنم اخه یه ساله افتاده تو جونم

به نظرم کاری نمیشه کرد متاسفانه، من هر راهی رفتم فایده نداشت

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
به نظرم کاری نمیشه کرد متاسفانه، من هر راهی رفتم فایده نداشت

شما از اول اینشکلی بودی

نه، اول موهام معمولی بود، خیلی عالی بود ولی اخیرا اینجوری شده

😩😩😩 منم موهای عالی و معمولی بدون ریزش داشتم  چقدز خوب بودن  الان  حالم ازشون بهم میخوره ن میتوتم  حالت بدم ن چیزی  

😩😩😩 منم موهای عالی و معمولی بدون ریزش داشتم چقدز خوب بودن الان حالم ازشون بهم میخوره ن میتوتم ...

اره موافقم، منم متنفرم از این نوع مو، خیلی اذیت میشم ولی چاره چیه، زود به زود موهاتونو بشور، یکم بهتره

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اره موافقم، منم متنفرم از این نوع مو، خیلی اذیت میشم ولی چاره چیه، زود به زود موهاتونو بشور، یکم بهت ...

اخه بدبختی مشکل فقط زشتی و چرب بودن مو نیس نهایت ادم میشوره  مشکل اینه چربی باعث ریزشش میشه  من یدونه موهام نمیریخت  از بعد این لعنتی  میریزه    شما دکتر  نرفتی؟

اخه بدبختی مشکل فقط زشتی و چرب بودن مو نیس نهایت ادم میشوره مشکل اینه چربی باعث ریزشش میشه من یدون ...

اره راست میگید، ریزش مو خیلی ازار دهنده است، رفتم ریزشش کمتر شد، ممکنه، روی، تو بدنتون کم باشه، یا اهن، کپسول زینک حاوی روی و اهن هست برا ریزش مو خوبه ولی دکتر برید جلوی ریزششو بگیرید