2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهرانمقول نامه ای نمیخوام فروشش سخته

عزیزم تو تهران سمت غربش که میشه تقریبا شهرستانهای تهران خیلی خونه های خوشگل و به‌صرفه میتونی پیدا کنی کلی هم میدن رهن و اجاره 

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عزیز شما کدوم شهر زندگی میکنید؟؟؟؟الان ما فردیس کرجیم اینجا مغازه ها رهنشون ۳ تومنه 🫠🫠🫠

دقیقا

خواهر منم طبقه ۴م توی مشکین دشت خونه خرید ۴ونیم میلیارد

همینه میگن هرچی تو سایت خوندی باور نکن😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
شوخیه دیگه ماهی دویست تومن ما چندین ساله داریم هنوز این مبلغ رو ندیدیم

والا ما هم نزدیک بیست ساله ماشین داریم باز قبلاً خیلی خوب بود الان تو این اوضاع باروخرابی جاده ها والا ندیدیم 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
نه عزیزم همسرم کارمند بودن درکنارش پایه یکم گرفتن وکارمتدی رها کردن گفت فقط وقتت تلف میشع و پیشرفت ن ...

کاش شوهرمنم ول کنه این کارمندی رو...صبح تاشب میره آخرش شاید ۱۶تومن داشته باشه