2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمین، ملک، طلا.دلار. طلا و دلار دست به نقده. ملک و زمینم سخت تره فروشش. ولی سرمایه است دیگه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مغازه نمیشه خونه هم نمیشه مگه ۴۰ متری ماشینم که سرمایه ام بیشتر میره طلا خوبه

کجایی مگه. ما کرجیم با ۳ تومن خونه قلنامه ای خوب میشه خرید. سنددارم هست ولی طبقه۲ بدون اسانسور ۸۰متر میشه گرفت

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
کجایی مگه. ما کرجیم با ۳ تومن خونه قلنامه ای خوب میشه خرید. سنددارم هست ولی طبقه۲ بدون اسانسور ۸۰متر ...

کجای کرج؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون