2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

245 بازدید | 18 پست

سلام دوستان حالتون خوبه؟

خانواده شوهرم ن زنگ زدن ن اطلاعی از بردنم دادن ن گفتن عروسی میگیرن ن حرفی حتی زنگ نزدن بگن میخایم دخترتون ببریم چه برسه بیان

بعد ک شوهرم بعد چند ماه خونه گرفت من جهزییم آماده بود بعد خواهرشوهرم بهم گفت زود ب مامانت بگو جهزییت آماده کنه داداشم کرایه نده منم گفتم جهزیم آماده

الان ن خرید بازار ن عروسی ن حرفی ک اصلا عروسی میگیریم یان

خودشون فقط یه چوب بهشون بوده هنوز آماده نیس ب انتخاب منم نبوده

خونه ک گرفتم گفتم بیایین ببینین خواهرشوهرم گفت برو تمیز کن جهازتوببر یه جاوب جایی میایم

آخه کلی جهزییه مامانم خریده میگه چرا زنگ نمیزنن

گفتم جهزییه چینی نمیگم بیان مامانم میگه زشته

شما بگین وقتی رفتارشون اینه 

چکار درسته انجام بدم

وقتی عروسی ندارم جهزبیه بری اصلا ب روشون نیاوردن بگن میهخاییم ببریم دخترتون

من زنگ بزنم بگم جهزییه چینی بیایین؟من دلم نمیخاد بیان

چکارکنم رفتارشون درسته؟

اصولش چیه

لطفا راهنماییم کنید ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا اصولش رو میخوای ؟ اول اینکه وقتی احترام بهت نمیزارن تو چرا احترام میزاری ‌، چرا مامانت زنگ نمیزنه گله کنه؟ اصلا آدم حسابشون نکن ، هیچ وقت بهشون اهمیت نده ، تو رو کلفت و بیزبون گیر آوردن 

واقعا اصولش رو میخوای ؟ اول اینکه وقتی احترام بهت نمیزارن تو چرا احترام میزاری ‌، چرا مامانت زنگ نمی ...

دقیقا دقیقا. مامانم چند بار حالش بد شد بردیمش بیمارستان از جوش

کاری نکردن دگه توقع چی دارن

الان انتظار دارن‌جهزییه چینی بیان

میخام دعوا بشه 

الان بگم نیان شوهرم میگه خانوادم میخای راه ندی

ولی نمیگه الان رفتارشون چقد بد هست

دقیقا دقیقا. مامانم چند بار حالش بد شد بردیمش بیمارستان از جوش

فکر میکنی دعوتشون کنی واسه جهیزیه چینی، میان به به و چه چه بهت میگن ، نه عزیزم شروع میکنن به ایراد گرفتن و این چرا مارکش اینه ، این چقدر زشته ، اینو بزار اینجا ، اونو نزار اونجا ، وللللشوووون کن ، از الان نزار بهت زور بگن 

فکر میکنی دعوتشون کنی واسه جهیزیه چینی، میان به به و چه چه بهت میگن ، نه عزیزم شروع میکنن به ایراد گ ...

من میگم میخام برم بچینم بعد بگم نیومدن جهزییه چینی منم چیدم