2777
2789
عنوان

دخترا با کدوم خواستگار راحت تر کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست
پس اونایی که همو دوست داشتن و عاشق بودن و زندگی شون خوبه چجوریه؟ یعنی حتی طرف تم دوس داشته باشی نبای ...

باید بروز بدی

ولی مرد باید عاشق تر باشه

و عاشق تر بودن مردی که شرایطش خوب نیست ارزشی نداره

چون وضعش خوب شه دیگه عاشق نمیمونه

{ خانم هستم }
من خیلی از زوج هارومیشناسم که دختره عاشقش بوده بعد از رفتارای پسره متنفره ازش ب خاطر بچه هاش مونده

آخه بدون حس و کشش م خوبی های طرف مقابل به چشم نمیاد خیلی، انگیزه و جاذبه نیس و تو به دنبال دلخوشی ای اما چیز جذابی به نظرت نمیاد با این اوصاف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی الان نظرت اینکع ک با اولی ک دوسش نداری ازدواج کنی؟ فقط بخاطر شرایط بهتر؟

بخاطر خوب بودن خودش و خانواده ش بیشتر از همه وگرنه شرایط ش معمولیِ، بعد م خواستگار دومی و ندارم من ردش کردم، کلی سوال کردم

آخه بدون حس و کشش م خوبی های طرف مقابل به چشم نمیاد خیلی، انگیزه و جاذبه نیس و تو به دنبال دلخوشی ای ...

اگر کسی واقعا بخواد بهترین ورژن خودشو برات میسازه

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

آره ولی هر کسی ی شرایط و موقعیت و توانی داره تو زندگی، نمیشه کلی م گف 

واقعا میخواد، تلاش م میکنه،اما خب ی سری چیزا که تغییر کردنی نیس، ی سری چیزام خیلی سخته تغییرشون 

بعد حتی ممکنه تلاشش م کنه، باز دوست داشتنی و جذاب نباشه از نظرت، اون وقت چیکار کنه آدم؟ 

خلاصه که اگه آدم کسی و نخواد برا همه چی باید خیلی زور بزنه، تا یکم خوشش بیاد و... ، حتی کارای خوبش م سخت جذبت میکنه، منکه با این نتیجه رسیدم تا حالا