2777
2789
عنوان

همه همکلاسیام ازدواج کردن خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست
منظورتون از یکی و پیدا کردن چیه!؟ دخترایی که خودشون پیشنهاد میدن یا نه کلا رابطه های آشنایی قبل ازدو ...

آخه استارتر نوشته نمیتونم خودم یکی رو پیدا کنم

من برداشتم این بود که خودش درخواست بده به بقیه

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورتون از یکی و پیدا کردن چیه!؟ دخترایی که خودشون پیشنهاد میدن یا نه کلا رابطه های آشنایی قبل ازدو ...

سلام جیگروم🥲😂

وای که من چقدر عاشق توهممم 

همین حالا یه نفر تاپیک زده بود کدوم کاربره که اگه نبود نی نی سایت هم براتون خوب نبود

اومدم تگت کنم نشد 🥲😂

حلال زاده اییی 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

سلام جیگروم🥲😂وای که من چقدر عاشق توهممم همین حالا یه نفر تاپیک زده بود کدوم کاربره که اگه نبود نی ...

عزیز مهربونم😍❤

خیلییییی لطف داری خانممم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دخترا یکیو پیدا نمیکنن در واقع بین کسایی که میخوادشون یکی رو انتخاب میکنن کم پیش میاد بدون دوستی و آ ...

منم موافقم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیز مهربونم😍❤خیلییییی لطف داری خانممم

قربون شکل ماهت انرژی مثبت سایت 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیز مهربونم😍❤خیلییییی لطف داری خانممم

راستی معصومه جونم 

برای پوست خشک که منافذ باز داره و جوش میزنه 

جای جوشم داره 

چندتا محصول معرفی میکنی؟؟!

یه کرمم برای تیرگی زیر چشم هرچیی زدم جواب نگرفتم فقط یچیزی میخوام صد درصد جواب بگیرم 

بعد هم که ولش کردم برنگرده🥺

راستی معصومه جونم برای پوست خشک که منافذ باز داره و جوش میزنه جای جوشم داره چندتا محصول معرفی میکنی؟ ...

عزیزم برای دور چشم 

کافئین اوردینری خوبه ولی هر محصول جوابدهیش متفاوته

برای پوستتون ضد افتاب درماتیپیک

شوینده سیمپل

نیاسینامید اوردینری خوبن

من 34 سال داشتم مجرد بودم یکی از دوستام که 14 ازدواج کرده بود داماد هم داشت

30 تا نوه بودیم 28 تاشون متاهل بودن متولد 58 تا 83 همه متاهل بودن جز من و داداش 71 یم که جفتمون داشتیم درس میخوندیم اون پزشکی من دکتری

تازه من شغل هم نداشتم

ولی نمیدونم چرا ککم نمی گزید ولی مامانم میگفت من روم نمیشه کنار تو برم جایی مجردی خجالت می کشم

یه دختر عمو داشتم 16 سالگی عقد کرد مامانم اونقدر دعوام کرد اونقدر غر زد تحقیرم کرد که آبروی مارو می بری تو اسم اون دختر عموم رو من انتخاب کرده بودم حتی بچه بود بغلش می کردم حال اون یه بچه 3 ماهه هم داشت ولی من مجرد بودم :)))

غیر مامانم کل اقوام و در و همسایه هم به چشم یه آدم ترشیده بهم نگاه میکردن

ولی من ککم نمی گزید

کرونا که اومد

بابا مامانم . داداشم بیمار شدن اون موقع بود که فهمیدم تنهاترین ادم روی زمینم و کم کم به ازدواج فکر کردم

35 سالگی ازدواج کردم

الانم یکی دوتا از دوستام نوه دارن حتی :))) ولی من هنوز به بچه فکر نمی کنم

میخوام بگم هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه شاید دوستات تو اون سن اون نیاز رو در خودشون دیدن ازدواج کنن شما دوست داشتین درس بخونین و پیشرفت کنین

غم به دلتون راه ندید به زمان بندی خدا اعتماد کن عزیزم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم برای دور چشم کافئین اوردینری خوبه ولی هر محصول جوابدهیش متفاوتهبرای پوستتون ضد افتاب درماتیپیک ...

ممنونم عزیزدلم 🤍

اون کرم زیر چشم کدوم محصولش از همه ش جوابگوییش بهتره؟

دیگه هزینه هم مهم نیس فقط میخوام جواب بده صد درصد🥺

ممنونم عزیزدلم 🤍اون کرم زیر چشم کدوم محصولش از همه ش جوابگوییش بهتره؟دیگه هزینه هم مهم نیس فقط میخو ...

همون کافئین اوردینری

لایک نکن 😒

باشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

طلاقم دادن !خیلی نگاهت نسبت به خودت بده

عزیزم نگاهم نسبت به خودم بد نیست

واقعا طلاقم دادن من نمی‌خواستم جدا شم 

اصلا واسم قابل پذیرش نبود 

چون من یه اعتقادی داشتم که تا الان ازدواج نکرده بودم 

اونم این بود که یا ازدواج نمیکنم یا پای همه چیز وایمیسم ولی یه طرفه نشد

آخه استارتر نوشته نمیتونم خودم یکی رو پیدا کنممن برداشتم این بود که خودش درخواست بده به بقیه

نه منظورم این بود که برم با کسی دوست شم‌ و یجوری با سیاست بگم بیاد منو بگیره این اخلاقو ندارم