2777
2789
عنوان

همه همکلاسیام ازدواج کردن خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست

خجالت  نداره  که  منم  مجردم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه سن شما اصلا زیاد نیست 

شاید اونا زود ازدواج کردن که بچه هم دارن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه سوال!واقعا چطور بعضیا خودشون کسی رو پیدا میکنن؟حس بدی نداره؟!

اینقدر عن خوری ی پسرو میکنن ک نگو

وقتی هم ک ازدواج میکنن یادشون میره چ عن خوری کردن

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

یه سوال!واقعا چطور بعضیا خودشون کسی رو پیدا میکنن؟حس بدی نداره؟!

منظورتون از یکی و پیدا کردن چیه!؟ 

دخترایی که خودشون پیشنهاد میدن یا نه کلا رابطه های آشنایی قبل ازدواج؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نگران نباش ایده های آدما تازه از سی سالگی متحول میشه اگه قصد ازدواج داری و شرایط ازدواج پیش نمیاد سعی کن بیشتر تو اجتماع باشی شده پیاده روی بری بیرون خرید خونه رو خودت انجام بدی اینطور زرنگ تر و مستعد تر میشی ♥️

وا مگه لختت رفتی نشستی بالای درخت سر کو چه اتون که خجالت میکشی؟؟؟؟؟؟

🤣🤣😭😭

خجالت از کارهای خلاف شرع باید باشه انشالله قسمتت میرسه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

چرا اعتماد بنفس نداری؟!

چرا انقدر عزت نفس خودت رو پایین میاری؟

یعنی چی طلاقم دادن !

آخه قربونت برم برای اینکه ازدواج خوب داشته باشی وهمسری لایقت بشه که دوستت داشته باشه 

اول باید خودت رو دوست داشته باشی 

مجردی بهتر از ازدواج ناموفق با یه مرد بد و بداخلاق و ناجوره 

شاید خدا یجایی یچیزی کنار گذاشته برات 

دیگه نبینم ناراحت این باشی هاا 

ماشاءالله همین که تحصیل کرده ایی خودش یه حُسن خوبه

صبر کن صبررر 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

منظورتون از یکی و پیدا کردن چیه!؟ دخترایی که خودشون پیشنهاد میدن یا نه کلا رابطه های آشنایی قبل ازدو ...

دخترا یکیو پیدا نمیکنن در واقع بین کسایی که میخوادشون یکی رو انتخاب میکنن کم پیش میاد بدون دوستی و آشنایی قبلی پسری بخواد ازدواج کنه این روزا