2777
2789
عنوان

رفتم کمک زن رفیق شوهرم که از مکه برگشته بود معنای واقعی چشم دل سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 138 پست

چقدر واسم عجیبه که کسی که انقدر پولداره با ماشین عادی میره مسافرت! یا حتی خودش میره مهمانی خونه بقیه ولی دوستاش تا حالا خونشون نرفتن....

بعد هم آخه چطوری میشه مثلا ۳۰۰ وعده غذا رو خانم خونه (که این مدلی هم نیست که بگیم سالهاست خانه‌داره و به مهمانی این مدلی عادت داره) توی خونه بپزه و پذیرایی کنه؟

من که بیشتر از چشم و دل سیری، عجیب بودن این خانواده به چشمم اومد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من کلمه واقعی خسیس واقعی رو‌فهمیدم بااین تاپیک😂😂فرض کن بی ام دبلیو رو ول کنی با۲۰۷ بری مسافرت! ...

یخچال ۳۰۰ میلیونی نداریم؟😐😂

کی گفته الجی بالاترینه، بسم الله

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

خانواده ی من پولدار نیستن ولی خیلی چشم و دل سیرن ن ب مال کسی توجه میکنن ن چیزی ک خریدین میان ب رخ میکشن برعکس خانواده ی شوهرم، ی برادر شوهر داشتم پولدااااار ولی حسودددد چش نداشت یکی موتور بخره حالا زیر پای خودش بهترین ماشین ها بود

کلا میرفتن خونه ی کسی با توجه ب دارایی هاشون باهاشون برخورد میکردن اگر طرف پولدار بود خیلی خوب رفتار میکردن اگر طرف ندار بود آدم حساب نمیکردن جاریم فقیر بود باباش اینا

اینقدر تحقیرش میکردن میزدن تو سرش جلو چشمش میگفتن داداشمون حیف شد اومد این زنو گرفت هزاااار حرف بهش میزدن حالا داداششون ی مرد هیز بدرد نخور عوضی تشریف داره

واقعا خدا نسل این آشناهای شمارو زیاد کنه جامعه هم قشنگتر میشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

با خسیس بازی جمع کردن دیگه . وقتی انسان بهترین ماشین رو بزاره توی پارکینگ خونه و با ماشین لکنده بیاد مسافرت چشم و دل سیر نیست خسیسه . وقتی میتونه اونهمه مهمون رو ببره رستوران و از زن و دوست زنش کار میکشه با کلاس نیست خسیسه.  

و از نظر من هم باکلاس خودش پا نمیشه بره مکه زنش رو بزاره اینجا بمونه و امر و نهی هم کنه که خونه مراس ...

پسره جای نوبت پدرش رفت 

بعدش چیزی که فهمیدم البته مطمئن نیستم اونا رسم دارن غذا و پذیرایی حاجی تو خونه خودش توسط اطرافیان و عزیزان خودش باشه.

بعدش ما رو صد بار دعوت کردن ما هر سری اتفاقی افتاده نرفتیم.

از من دعوت کرد چون باهاش راحت بودم خیلی زیاد.

بعدش خانمش که همه کارها رو تنهایی نکرد خانواده شوهرش بودن خانواده خانمش بودن بعضی دوستان دیگه بودن

هیچکسم اذیت نشد بلکه خیلی خوش گذشت 

از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی دارن و می‌خرن فقط فرقش اینه تو چشم مردم نمیکنن برای دل خودشان میخرن

آها پس خریدن که بعدا بفروشن و سود کنن ،لامصب پوله که پول میاره

عزیزان و خانواده اش بودن منم بودم دوستان دیگه ام بودن زیاد بودیم منظور من این بود که خانمش مدیریت می ...

چرا بقیه رو به دردسر زحمت انداختن وقتی براشون مهم بوده فقط خانواده باید کارای مهمونی رو انجام بدن؟؟چرا به جای شما کارگر نگرفتن

زرشک پلو هم با گوشت قرمز هم گوشت مرغ از مهمانان می‌پرسیدن گوشت قرمز می‌خوری یا مرغ

حجشون قبول باشه ان شاالله🌷

خاکی بودنشون هم قابل تحسینه.

فقط چنین سبک زندگی و مهمانی دادنی، اصلا مورد پسندم نیست. 

حتی اگر روزی ازدواج کردم و عروسی گرفتم ان شاالله به ساده ترین شکل میگیرم. ولیمه میدیم چون خوبه و سفارش شده اما ساده، نمیخوام تو جامعه کسی باشم که اکثریت مردم نمیتونن، نمیخوام حسرتی باشه میخوام ساده زندگی کنم

اینجوری زندگی برام شیرین تره

بار اول که کربلا رفتیم فامیلها و اطرافیان میخواستن بیان، یه مهمونی ساده شیرینی و میوه و چای تو‌خونه گرفتیم و دور هم بودیم بعدشم رفتیم یه رستوران خیلی ساده شهر شام دادیم‌ 

واقعا مهمونیمون ساده بود اما خیلی چسبید

بخث هزینه اش نیست، دوست نداشتیم اون حس و حال معنوی زیارت، با تجملات و حسرت مردم از بین بره. هرکسی سبک زندگی داره البته و من هم با این سبک راحت و شادم الحمدلله.

میشه هم دور هم بود و مهمانی و... تعطیل نشه هم خدا راضی تر باشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
شاید شما سبک زندگتون فرق داره همه پولدارها شبیه هم رفتار نمیکنن

خب بقیه کسایی که میبینم چی؟

من نمیگم اینا پول ندارن اتفاقا مطمئنم ثروتمندن اما این حرکت رو به یه ادم چشم و دل سیر نتونستم نسبت بدم 

خانمه محجبه هست؟اینستا داره؟ عکس از خودش میزاره؟

اینستاگرام داره ولی عکس و اینا نداره فکر نکنم زیاد بیاد اینستاگرام..نه محجبه نیست اتفاقا اصل به دین و اسلام اعتقادی نداره ولی شوهرش داره.اینکارها رو بخاطر شوهرش کرد نه ثواب و اینا 

ولی من کلمه واقعی خسیس واقعی رو‌فهمیدم بااین تاپیک😂😂فرض کن بی ام دبلیو رو ول کنی با۲۰۷ بری مسافرت! ...

یخچال میلیاردی هم داریم مثل برند میله و اسمگ

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...