2777
2789
عنوان

رفتم کمک زن رفیق شوهرم که از مکه برگشته بود معنای واقعی چشم دل سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 138 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا چندتا از تاپیکهاش دروغش در اومدخیلی از کاربرها هم‌ میشناسنش

می‌دونید آدم عقده ای و مریض چه آدمای هستن؟

شما 

اینکه تو تاپیک من راه افتادی ثابت کنی دروغه نشون از مریض بودنت داره اگر فکر می‌کنی دروغه گورتو گم کن برو بیرون 

حوصله بحث کردن با شماها را ندارم چند بار سر آدما مریضی مثل شما تعلیق شدم 

کاش پول یکی از ماشینهارو خرج بچه دار شندنشون کنن

کاش به یتیم خونه ها کمک کنن

کاش دست بخیر باشن

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

این ها پولدار واقعی ان 

اینا پول براشون عادیه و مثل خیلیا نیازی به دیده شدن ندارن و عقده به رخ کشیدن ندارن 

اینا براشون فرقی نمیکنه ماشین میلیاردی سوار بشن یا ماشین ساده 

این ها خیلی خیلی با شخصیتند 

خیلی کم اطرافم دیدم همچین پولدارهایی 🤍

ولی بعضیا تا دستشون به پول میرسه تا نکنن توی چشم مردم ول کن نیستن 

از روی عقده نداشتن و نپوشیدن و نخوردن چندت چندتا میخرن همشم پز میدن

از هردو ادم توی اشنای نزدیکم داشتم 🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ولی من کلمه واقعی خسیس واقعی رو‌فهمیدم بااین تاپیک😂😂فرض کن بی ام دبلیو رو ول کنی با۲۰۷ بری مسافرت!!!!!! خب معلومه دیگ😂😂

بعدشم یخچال۳۰۰‌ملیونی نداریم 

اخرین مدل بخچال ال جی هستش ک با دلار الان۲۰۰‌شده

درکل

اگ من بی او و داشته باشم و ت منو با ۲۰۷ ببینی ینی من خسیسم😂

تنها نبود خانواده شوهرش و خانمش بودن و دوستان مثل من و چند نفر دیگه بودن منظورم این بود خانمش خودش ه ...

یعنی کل خانواده چند روز تمام از کار بیکار شدن از خونه زندگیشون افتادن ؟!! مهمون داری کردن!؟؟؟ اصلا نرماله همچین چیزی تو این زمونه ای که کربلا مکه رفتن خیلی خیلی عادی شده ؟

اگر عزیز هاش باید غذا درست میکردن استقبال میکردم پس شما اونجا چه میکردین؟چرا به جای شما کارگر نگرفتن ...

عزیزان و خانواده اش بودن منم بودم دوستان دیگه ام بودن زیاد بودیم منظور من این بود که خانمش مدیریت می‌کرد 

من چون باهاش راحتم ازم خواست برم

اونهمه ماشین برای یک خانواده بود؟مگه اینکه نمایشگاه خودرو داشته باشن

از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی 

دارن و می‌خرن 

فقط فرقش اینه تو چشم مردم نمیکنن برای دل خودشان میخرن 

باکلاس نمیاد غذای ۹۰۰ نفر رو خودش بپزهدرست حسابی اشپز میگه میادچشم و دل سیر زنه نیست گردن کلفت مردس ...

وای دقیقا

شوهرم پولدازم‌نیست ولی همیشه میگ چ فامیل خودم چ فامیل خودت بیان  از بیرون غذا میخرم. نمیزارم زنم غذا درست کنه مبدونم سختته و فلان و بهمان

پول هم نداارع ها