2777
2789
عنوان

رفته بودم مراسم تاس هنوز تن وبدنم داره میلرزه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 110 پست

یعنی شما یک درصد به ذهنتون خطور نکرد کیسه مشکی رو کسی گذاشته داخل ظرف آب؟ 

آخه چرا اینقدر ساده اید؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی شما یک درصد به ذهنتون خطور نکرد کیسه مشکی رو کسی گذاشته داخل ظرف آب؟ آخه چرا اینقدر ساده اید؟

داخل آب اینه بوده بیرون اینه دیده میگه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
یعنی شما یک درصد به ذهنتون خطور نکرد کیسه مشکی رو کسی گذاشته داخل ظرف آب؟ آخه چرا اینقدر ساده اید؟

اخه جلو چشممون چجوری ماکه داستیم میدیدیم تشتم خالی بود فقط اب وایینه بود

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

انعکاس میوفته روی اب از اب به ایینه و تکرار میشه با فاصله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
زنه چجوری بود قیافش ترسناک بود

خیلی سفید بود دندوناشم خیلی کثیف بود مسنم بودریخت ولباسشم شبیه کولی هابود

داخل آب اینه بوده بیرون اینه دیده میگه

نه دیگه میگه آب رو گذاشت دم در و بعد برداشت کیسه مشکی پر از دعا داخلش بوده

آینه بعد از این جریان بوده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه دیگه میگه آب رو گذاشت دم در و بعد برداشت کیسه مشکی پر از دعا داخلش بودهآینه بعد از این جریان بوده

اره اینطوریه ولی بخدا من خودم ابو دیدم هیچی توش نبود