2777
2789
عنوان

بچهای انسانی بیان توضیح بدن🤣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 57 پست

تازه دوستت کتاب تاریخ و نگفته اون تاریخ یازدهم دوازدهم به تنهایی دهن آدم و سرویس میکنه 

کمترین سؤالش جوابش ۵ خطه

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالم ازش بهم میخوره کلا انسانی هر کی میگه راحته بخدا دروغ میگه روزی ۳ تا امتحان شبا کلا در حال حفظ ک ...

کتاباتون که میبینم 🤡...  خدا صبرتون بده

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

فلسفه: انسان چرا وجود داره و رابطه وجود و ذات چیه

انسان ذاتا وجود داره یا ممکن الوجود داره

جامعه شناسی: لیبرالیسم سوسیالیست کمونیست فئودالیست سکولاریست دئیسم

منطق: سالبه کلیه موجبه کلیه  مانعه الجمع  مانعه الرفع 

فنون: مفعول مفاعیل مفاعیل مفاعیل فعول

بحر رجز مثمن سالم محذوف

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

کلا معدل سه سال راهنماییم بیست بود به فیزیک علاقه نداشتم راهنمایی اما دبیرستان عاشقش شدم زیستو دوست ...

به درس ریاضی علاقه داشتی !؟ توش خوب بودی !؟

راستش من خودم به علوم خیلییی علاقه دارم و توش خوبم ولی ریاضی رو اونقدر که بخوام خوب نیستم مثلا در حد ۱۸ ۱۹ کلاسی هستم

به درس ریاضی علاقه داشتی !؟ توش خوب بودی !؟راستش من خودم به علوم خیلییی علاقه دارم و توش خوبم ولی ری ...

🤡ریاضی نهمو هیچگاه با ریاضی دهم مقایسه نکن عزیزدل

به ریاضی هم نیست 😭😭😭😭😭

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

به ولله که سختتر از تجربی نیست هم مفهومی هم حفظیات هم حلیات

به والله اگه قبول کنید همه رشته ها سختن چیزی از ارزشتون کم نمیکنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

کاس همه درسا مثل زیست بود من از فارسیمون هلاک شدم🙃

وای فارسی ما ام بخدا 

هر کلمش ده تا معنی و ارایه و قواعد داره 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️