2777
2789
عنوان

بچهای انسانی بیان توضیح بدن🤣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤡ریاضی نهمو هیچگاه با ریاضی دهم مقایسه نکن عزیزدلبه ریاضی هم نیست 😭😭😭😭😭

ینی ریاضی دهم سخته !؟

من علوم خیلی خوبه البته تعریف از خود نباشه ولی هم بهش علاقه دارم هم توش خوبم ولی ریاضی رو نه زیاد ..

بنظرت تجربی برم !؟

آخه به ادبیات هم خیلییی علاقه دارم 🙁

ریاضیمم خوبه ۱۸،۱۹ عالیه چرا فکر می‌کنی بده؟!

والا چی بگم مامانم که میگه ۱۸,۱۹ یعنی صفر ..🙁

خودمم چون حس میکنم نمیتونم مسئله های بالاتر از سطح کتابو حل کنم . و ی کوچولو دیر مسئله جواب میدم و.. برا همین حس میکنم نمیتونم تو تجربی از پیش بر بیام 🙁

والا چی بگم مامانم که میگه ۱۸,۱۹ یعنی صفر ..🙁خودمم چون حس میکنم نمیتونم مسئله های بالاتر از سطح کتا ...

کتاب تست بخر 

من کند بودنمو نهم گذاشتم کنار 

آنقدر که تست زدم و کار کردم 

به حرف مامانم گوش ندع با چه منطقی این حرفو میزنه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

ینی ریاضی دهم سخته !؟من علوم خیلی خوبه البته تعریف از خود نباشه ولی هم بهش علاقه دارم هم توش خوبم ول ...

عزیزم صرفا بخاطر ریاضی از تجربی دست نکش

میتونی ریاضی کنکور رو با درسای دیگه جبران کنی ریاضی نهایی هم چیز عجیب و غریبی نیست

علوم یعنی زیست و شیمی و زمین و فیزیک 

اگه علومت خوبه که عالیه

میشه 

عزیزم صرفا بخاطر ریاضی از تجربی دست نکشمیتونی ریاضی کنکور رو با درسای دیگه جبران کنی ریاضی نهایی هم ...

اوممم✨

راستش علومم خوبه ولی چون خیلی شنیدم که میگن تجربی خیلییی سخته و حجمش خیلی زیاده حس میکنم نتونم از پسش بر بیام و خسته بشم 🙁

ینی ریاضی دهم سخته !؟من علوم خیلی خوبه البته تعریف از خود نباشه ولی هم بهش علاقه دارم هم توش خوبم ول ...

خیلی سخته  نهم هیچی در مقابلش نیست 

باور کن حتی علاقه به علوم هم نمیشه دلیل تو خوب بود تو تجربی اگه بری...

منم ریاضیم بدک نبود ولی علومم عالی   فارسی هم همینطور  ولی فارسی دهم خیلی سخته خیلی سخته خیلیییییییبییی   ولی خداروشکر با تخصصیامون مشکل ندارم بجز ریاضی

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

اوممم✨راستش علومم خوبه ولی چون خیلی شنیدم که میگن تجربی خیلییی سخته و حجمش خیلی زیاده حس میکنم نتونم ...

حجمش زیاد و سخته در صورتی که نخونی و روهم تلنبار بشه وگرنه شما از تابستونی که میری دهم بشین بخون درست و اصولی قول میدم هم بهت فشار نمیاد هم اول سال بهتری رشته و دانشگاه قبولی

اگرم برنامه ریزی و درس خوندن و اینارو کلا بلد نیستی مشاور بگیر

میشه