2777
2789
عنوان

جاریم خیلی بیشعورع

| مشاهده متن کامل بحث + 15240 بازدید | 330 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره چون تا میرم دنبال دخترم و برگردم دیر میشه ما بعد از نماز مغرب شام میخوریم

جقدر خوب حالا من خونم نامرتبه شوهرم رفته بيرون شهر كار داره گفت اگ خونه رو دسته گل كردي عكس بفرست انگشتر طلا امشب بخرم واسم ولي اصلا حوصله ندارم بلند شم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

خوشبحالت به خاطر تمیز کردن خونه طلا میخره من همیشه خونه م برق میزنه صبح که بیدار شدم اول دستشویی و روشویی میشورم بعد حیاط و میشورم میام تو درها رو با دستمال پاک میکنم به بچه ها صبحانه میدم اگه لباس کثیف باشه مبندازم تو ماشین و ظرفهارو میشورم و ظرفشویی و برق میندازم خونه رو مرتب میکنم و جارو میکشم

وای من خیلی دوس دارم خونه م مرتب و تمیز باشه

من اگه شوهرم گفت اون ظرفو مثلا بردار .جیغ میزنم میگه به تو چه.من هر وقت دلم خواست تمیز میکنم.بعضی خانم نمیدونم چطور حوصله دارن خونه تمیز کنن

اسی من ندیدم عکستو. 🥺🥺

دوباره گذاشتم قربونت برم ولی از وقتی فرستادم من پریود شدم فهمیدیم برکه ۶ ماهشه و دختر گلش قراره به دنیا بیاد اون خانمه هم شامشو نپخت ولی هنوز عکسااااا نیومدهههه