2777
2789
عنوان

جاریم خیلی بیشعورع

14427 بازدید | 330 پست

من که با فامیل شوهر کلا قطع ارتباطم اینم بخاطر احترامی که میذاشت احترام متقابل گذاشتم ند وقت پیش زنگ زدم بهش باهاش کار داشتم 

صحبت شد گفتم اره دلم میخواد برم مشهد ولی شوهرم کار داره فعلا نمیریم

گفت خل با مامانتینا برو

گفتم من نمیتونم بدون شوهرم جایی برم سختمه 

برگشت گفت اره اولشه به من رسیدی بچه دار شدی بد بخت شدی از خداته ولش کنی بری

گفتم نه از زمان مجردیم کلا زیاد بیرون اینا نمیرفتم خونه میمونم بیشتر 

میگه اره عین حیوون خونگیی😐

بعد میگه چیه همش عین دخترا میگردی یکم ابروتو نازک کن یکم لباس زنونه بپوش چیه همش دخترونه میپوشی نمیخوای باور کنی زن شدی😐😐😐 واییییی حالا تیپ خودش شبیه دیوونه هاس ابرو نداره دیگه داره میسوزه از تیپ قیافه من میگه اون موهاتو کوتاه کن راحت شییی رنگ بذار حالا من موهام فر خوشگلههه اینقدر رنگشم بوره از بچگی موهامو کوتاه نکردم فقط نوک گیری قشنگ خودشو نشونم داد حساب کار دستم اومد 

حالا دخترش ١٧ سالشه میمیره برا من اینقدر منو دوست داره قایمکی زنگ میزنه با من حرف میزنه میگه به مامانم نگو

من میخواید عکسمو بذارم خودتون نظر بدید؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره