2777
2789
خدایی پزشکی چی داره که حاضری ۷ سال درس بخونی و ۱۰ تا ۱۴ سال هم بری منطقه محروم؛ تازه بشی پزشک عمومی؟ ...

والا پرستاری شرایط خوبی داره این جور که میگن پزشک در برابر زحمات زیاد جایگاه اجتماعی خوبی داره ولی پرستار بیچاره چی؟العان هر پرستاری رو میبینی میگن برو دوباره کنکور بده نیا پرستاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشا راجب چیزی که تخصص ندارید نظر ندین و برا همه نسخه نپیچید

😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

چشم اینا رو میذاریم واسه شما که متخصص کنکور هستی و سالها کنکور دادی و مدارک مختلف داری و الان هم جز مشاوران قدر کنکور هستین!!!!

چرا فکر میکنی هرکس نظر میده بی سواده و فقط اونایی که پشت کنکوری هستن یا دانشجو و کنکور مجددی تخصص دارن؟

😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣چشم اینا رو میذاریم واسه شما که متخصص کنکور هستی و سالها کنکور دادی و مدارک مختلف دا ...

من نگفتم اینا تخصص دارند

من جایی درس خوندم که پرافتخار ترین مدرسه آسیاست

بهترین مشاور ها و دبیر ها

صد درصد حرف اون ها خیلی قابل استناد تره تا شما

من با رتبه ای رفتم دانشگاه که میتونستم پزشکی تعهدی برم 

مجدد بخونم دانشگاه خوب و رشته خوبی میارم 🥰موفق باشی 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام