2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان منو تو چه فرقی داریم که خوش به حالمه

تو سال اولته هنوز فرصت داری البته من بخام مرخصی هم بگیرم باید پول بدم بعد اگر حتی قبول هم دم باید هزینه انصراف بدم لعنت به من که سر سری گرفتم همه چیزو

تو سال اولته هنوز فرصت داری البته من بخام مرخصی هم بگیرم باید پول بدم بعد اگر حتی قبول هم دم باید هز ...

مهم نیست پول بده ارزششو داره 

منم باید پول بدم خوشبحالم نیست

به حرف اینا که اینجا هستند گوش نده

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

کاری رو انجام بده که در آینده حسرت نخوری براش 

اما از نظر من همون پرستاری رو ادامه بده ۴ سال دیگه سرکاری و دستت توی جیب خودته 

پزشکی پروسه خیلییی طولانی و سختی داره با درامد ناچیز 

در ضمن الان کنکورش خیلی ترافیک داره و سخت شده ، اگه قبول نشی همین پرستاری رو هم از دست میدی 

خوب فکرات رو بکن 

پزشکی تعهدی شاید

خدایی پزشکی چی داره که حاضری ۷ سال درس بخونی و ۱۰ تا ۱۴ سال هم بری منطقه محروم؛ تازه بشی پزشک عمومی؟؟؟؟

یعنی مثلا طرف  ۲۰ سالشه؛ همین الان هم شروع کنه تازه حدود ۴۰ سالگی میتونه مطب بزنه. بیش از ۱۷ سال همش شهرهای دیگه و منطقه محروم و دور از خانواده باشه. تازه بشه عمومی

نمیخواین ازدواج کنین؟ نمیخواین بچه دار بشین؟ نمیخواین نزدیک خانواده باشین؟ همیشه که مجرد نیستین‌ . اگر ۱۵ سال دیگه بچه ات خواست بره مدرسه حاضری توی اون منطقه بذاریش مدرسه؟ مطمئنی شغل همسر آینده ات طوری هست که بتونه با تو یکجا زندگی کنه؟

واسه این مورد باید بلند مدت رو دید. نه همین فردا و اسم پزشکی.

خب اگه پایه خوب باشه که سال اول هم رتبه خوب میشه.چطوری پایه خوب باشه ولی رتبه خوب نباشه و با چند ماه ...

خواهشا راجب چیزی که تخصص ندارید نظر ندین و برا همه نسخه نپیچید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام