2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لی مین هو یه زمانی کراش همه بود😂ولی چرا اون اومد تو خابت😂

😂😕نمی‌دونم که 

الانم کراش خیلی هاست 

حداقل نمردم تو خواب نامزدم شد 😬😂

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

من از خیلی وقت پیش رو ۳۳۳ کراش بودم 

یهو چشمم خورد به اون داشمون ک نقش ترن.س رو بازی میکرو...اسمش یادم نیس‌ولی رو اونم کراش بودم 

رو ۰۰۱ ام کراش بودم 

از ۲۲۲ ام خوشم اومد 

۴۵۶ ک گادی بود برا خودش 

اون پسر مو بلنده موهاشو می‌بستم کراش زدم 

ولیییی اون پلیسههههه لنتییییییییییی چندین سالههه خوشم میاد ازش

اون داشمونم ک قسمت اول با اسلحه خودشو کشت از دوران گابلین دوسش میدارم

خلاصه ک یه مشت کراش ریخته بودن تو سریال

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

من از خیلی وقت پیش رو ۳۳۳ کراش بودم یهو چشمم خورد به اون داشمون ک نقش ترن.س رو بازی میکرو...اسمش یاد ...

رو همشون کراش بودی که😂ولی اره بازیگرای خوبی انتخاب کردن هم دخترا هم پسرا کراش بودن 

ولی من رو مظلومیت و خوب بودن ۴۵۷ کراش زدم هیچکی مثل اون معصوم نبود

رو همشون کراش بودی که😂ولی اره بازیگرای خوبی انتخاب کردن هم دخترا هم پسرا کراش بودن ولی من رو مظلومی ...

۴۵۷ کدوم بود

رو همشون کراش بودی که😂ولی اره بازیگرای خوبی انتخاب کردن هم دخترا هم پسرا کراش بودن ولی من رو مظلومی ...

اگه قسمت بعدی تهیونگم اضاف شه ک یا علی...دو سه تا بازیگر دیگه گفتن هس اگه باشن من سکته می‌نگ