2777
2789
عنوان

سر بچم جیغ میزنم دست خودم نیست

164 بازدید | 23 پست

وقتی نمیزاره بخوابم عصبیه دیشب ساعت ۷ شب خوابید تا ۱۰ بیدار شد بعد ساعت ۴ خوابید منم خوابیدم بعد ساعت ۸ منو بیدار کرد بهش آب بدم خوابید ولی من دیگه خوابم نبرد الانم عصبی هستم هی اذیت کنه جیغ میزنم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر من دوهفته پیش سرماخورد از همون شب تا ب الان ک کاملا خوب شده یک شب نذاشته بخوابم چند بار بیدار میشه گریه میکنه ۶ صب بیدار میشه جیغ و داد و بهونه گیری بعد یکی دوساعت تصمیم میگیره باز بخوابه. داغون شدم دااااغون هرروز سردرد دارم با تهوع از خواب بیدار میشم طی روز خسته ام خیلی عصبی میشم گاهی سرش داد میزنم بعد از عذاب وجدان دق مرگ میشم اخه فقط دوسالشه ولی خیلی بدخلق شده دارم مروانی میشم دیگه😭😭

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡