جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
من خودم تو دانشگاه یک بار دیر رسیدم مجبور شدم ته کلاس بشینم . با فاصله از پسرا . قشنگ شنیدم که یکیشون به دوستش داشت از باسن دخترای کلاس می گفت که فلانی چه باسنی داره اون یکی باسنش فلانه اروم می گفتن و می خندیدن .
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
خودشونو میزنن به اون راه پسره اینطوری فقط وقیح تر میشع
اره پسره میگه خودش میخواد چرا وقیح نشه باید از یک جا تست میکرده چطور ب دختره نزدیک بشه چون از اول فکرش این بوده و هول تشریف داشته فقط میخواسته آروم پیش بره تا ب خواسته اش برسه
دقیقا . بعدم بعضی دخترا وقتی وارد کلاس می مانتوشونو می زدن بالا می نشستن که مانتوشون چروک نشه این بدترش می کرد
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!