2777
2789
عنوان

هفته چل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش چمباتمه و اسکات واقعا تاثیر دارهمن موقع دردام میزدم بیشتر میشد دردام

اسکاتو میرم. 

چمباتمه نشنیدم نمدونم چجوریه. 

ولی یکی پا با عرض شونه باز بشین پاشو اونو میرم یکی مث حالت گلاب ب روت دسشویی میری میشینی اینجوری میشینن راه میرن اونو میرم. چرخش کمر عقربه ساعت رفتو برگشت اونو میرم با یکی میشینی کف پا ها ب هم میچسبونی زانو ها بالا پایین مدی اونو 

همینا میرم با پیاد روی دور خونه اگ هم بیرون بش بیرون 

امضام حمایت تشکر🌹🙏

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ممنون. ن اینو دفعه اوله میشنوم. 🤷‍♀️

ماما هم هم توصیه می کنن.یه چندتا گیاهه از عطاری بگیرید بذارید بجوشه خنک بشه بشینید توش حدودا یک ربع بیست دقیقه. دهانه رحم رو نرم نی کنه و ساعت زایمانو کوتاه می کنه

استارتر ان شالله ب سلامت نی نی قشنگت ب دنیا بیاد. زایمان خوبی داشته باشی. برا منم دعا کن اگ یادت مون ...

ممنونم از دعای قشنگت و دلگرمیت🥹  انشالله هرحاجتی تو دلت داری خدا بهترینشو بهت بده 🥲🥰

ماما هم هم توصیه می کنن.یه چندتا گیاهه از عطاری بگیرید بذارید بجوشه خنک بشه بشینید توش حدودا یک ربع ...

اینو ک گفتین دفع اوله شنیدم بد بهداشت براچکاب رفته بودم اون قرص گل مغربی رو پیشنهاد داد گف دهانه رحمو نرم مکنه. 

ولی من چون تاحالا از شیافو اینجور چیزا داخلی بدم استفاده نکردم ترسیدم یه وقت برا جنین بد نباش.