2777
2789
عنوان

هفته چل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 46 پست
12فروردین. 403بود بچم دختره 👶

ببین اوایل بارداری صورتت جوش نزد؟ تست سوزن نخ رو انجام دادی روی دستت؟ تستهای خونگی و اینا

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون هفته ای ک رفتم چیزی نگف تنها حرفی ک زد گف تا 19دی نیومد یا بیا پیش خودم یا مستقیم برو بیمارست ...

پس همون میخان امپول بزنن بسلامتی باشه عزیزم شما ب پیاده روی و راه رفتنت ادامه بده 

خداجونم شکرت🦋

عزیزم چطور بستری نشدی؟دکترت هیچی نگفت؟معمولا جنین به ۴ کیلو برسه به خاطر وزن خطرناک مادر بستری می‌شه

اخرین بار ک رفتم دکتر برگه سونو ای ک نشونش دادم برایه هفته و چند روزه پیشش بود ک زده بود وزن بچه2600ک شاید با حساب دکتر اون روز ک جاش بودم 3ک در نظر گرفته بود. بد اون تو 38هفته رفتم ک وزنش شده بود3600الانم تو39هفته و یک روزمه ینی وارد چل شدم صد درصد 4ک رد کرده

ببین اوایل بارداری صورتت جوش نزد؟ تست سوزن نخ رو انجام دادی روی دستت؟ تستهای خونگی و اینا

ن خداروشکر شنیدم بعضیا دختر میارن صورتاشون لک میش جوش میزنه دماغاشون بزرگ میش یا ورم مکنن. خدارو هزار مرتبه شکر برا منو ابجیم و مامانم  سر دختر اینجوری نشدیم.. بد این روشا خونگی ک مگی قبل بفهمم بچه چیه سونو گرافیا فامیل شوهرنمک میریختن🤣 خودمم تو اینستا زنجیر طلا رو مچ دست تاب مخوره اونو دیده بودم انجام دادم همشونم خوشبختانه اشتباه درومد🤣

پس همون میخان امپول بزنن بسلامتی باشه عزیزم شما ب پیاده روی و راه رفتنت ادامه بده

امپول فشار رو ب سروم میزنن یا خدایی نکرده ب کمر.؟  بد امپول بزنن دیگ بستری میشم یا ن مگن برم اون  دردام شروع شد بیام؟ 

فک کنم ب سرم بزنن ن دیگ بستری میشی و فارغ میشی

اها 

تا، 19دی3روز دیگ مونده  انشالله ک میاد نیومد مجبورم برم ب ضرب امپول فشارم ک شده بیاد🥺

بچه سرش پایین موقع راه رفتن حس مکنم کلش ببقشید اونجامه ینی زیررر شکمم بالای واژنم. بد قبلا سرشو فشار مداد تکرر ادار مگرفتم میرفتم گلاب ب روتون دسشوری. ولی دیشب پاشو ب پهلوم  سرشوب پایین   فشار مداد تو واژنم یه چیزی سوزن سوزن میشد 

اها تا، 19دی3روز دیگ مونده انشالله ک میاد نیومد مجبورم برم ب ضرب امپول فشارم ک شده بیاد🥺 بچه سرش پ ...

ای جونم نی نی هم میخاد بیاد هم دلش میخاد بمونه 

فقط پیاده روی ورزش جوابگوعه و دراخر آمپول

خداجونم شکرت🦋

ای جونم نی نی هم میخاد بیاد هم دلش میخاد بمونه فقط پیاده روی ورزش جوابگوعه و دراخر آمپول

توروخدا دعاکنین. امشب بیام بگم دردم اومده  وقتشه ک برم نی نیمون بیارم. 🥹چشم انتظاری سخته روز شماری سخت تر ازینورم دردا هنوز نیومده🥺.