2777
2789

تو گوگل بگرد کلی سس خوشمزه پیشنهاد میده

من ک فقط عشق سس قارچم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم ولی میران مواد نگهدارنده ای که به غذاهاشون میزنن خیلی زیاده و اعتیاد آور هستن

اینو از کجا شنیدی 

اون که اعتیاد آوره  نگهدارنده نیست  چیز دیگست   کافی شاپ ها استفاده می‌کنند  البته نه همشون

ببین خودت توجه کن الویه وقتی میپزیم هرچی بیشترمیمونه یخچال خوشمزه ترازاولشه اینام رازش موندنشه چون بیشترتوی سس وموادش میمونه بخاطراونه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اینو از کجا شنیدی اون که اعتیاد آوره نگهدارنده نیست چیز دیگست کافی شاپ ها استفاده می‌کنند البته ...

نه عزیزم کلا مواد اعتیاد آور استفاده میکنن حتی واسه چیپس و کیک های بیرونی که از فروشگاه ها میگیریم واسه همونه که هی دلمون میخواد بخوریم 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

نه عزیزم کلا مواد اعتیاد آور استفاده میکنن حتی واسه چیپس و کیک های بیرونی که از فروشگاه ها میگیریم و ...

نه والا  چیبس و کیک بیرون نداره  مخصوصا کارخونه های معتبر  اگر اینه چرا من و کسایی که می‌شناسم همش نمیخریم  نهایت سالی دو سه بار چون میدونینم مضره حتی زیاد بخورم دلمو میزنه

یه عده شکمو هستن بخاطر اونه نمیتونن جلو خودشونو بگیرن   اما کافی داستانش فرق داره  یه چیزی میریزن توش بعضی ها مردم سرحال و سرخوش میشن  فکر میکنن بخاطر کافه بوده  هر روز میرن بخرن سرحال بیان

نه والا چیبس و کیک بیرون نداره مخصوصا کارخونه های معتبر اگر اینه چرا من و کسایی که می‌شناسم همش ن ...

خب همین وقتی شما میتونی جلوی خودت رو بخوری دم به دیقه نمیخوری واسه همینه و خیلی هم عالیه 

خیلی از محصولات هستن قهوه هم که دیگه

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...