2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم با یه بازیگر معروف

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مشورت‌ه، معذوم نمیشه بگم چون: اگه اسمشو بگم که باید یه نظر سنجی بزارم توی رادیوی ملی!

بنظرم بعدا ها براشون حاشیه زیاد ایجاد میشه نازنین هم دختر خوب و خوشگلی اما ازدواج با یک بازیگر حاشیه داره راحت نبودن داره هرجایی راحت نرفتن داره سرسکانس رفتن ها و روابط داره و خیلی چیز های دیگه 

داداش منم از یه سلبریتی پیشنهاد ازدواج داره😌💅

اول اسمشم آنجلینا جولیه

ولی چون شیشتا بچه داره،داداشم یکم دو دله

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بنظرم بعدا ها براشون حاشیه زیاد ایجاد میشه نازنین هم دختر خوب و خوشگلی اما ازدواج با یک بازیگر حاشیه ...

کاملا باهات موافقم، اما وقتی از ازدواج بازیگرا حرف میزنیم میگه خیلیا الان ازدواج کردن و راضین. میترسم از آیندش. الانم همه جا مگنت و پوستر و عکسشو زدن به درو دیوار فردا غیرتی بشه داداشم بهش بگه دیگه کار نکنه اونوقت چیکارش کنم؟!

این همه دختر خوبو خوشگلو بساز هست، ولی نمیدونم چرا این چششو گرفته.

کاملا باهات موافقم، اما وقتی از ازدواج بازیگرا حرف میزنیم میگه خیلیا الان ازدواج کردن و راضین. میترس ...

اره ذیگ همه این چیز ها هسته و نازنین هم طبیعتاً قبول نمیکنه فردا زورگویی داداشت رو و طبق سلیقه خودش رفتار می‌کنه 

داداش منم از یه سلبریتی پیشنهاد ازدواج داره😌💅اول اسمشم آنجلینا جولیهولی چون شیشتا بچه داره،داداشم ...

😂😂😂😂😂

ولی آنجلنا دیگه خیلی پیره، راشم دوره بیاد کمی نزدیکتر.

حالا جدای شوخی نظرتو بگو.

😂😂😂😂😂ولی آنجلنا دیگه خیلی پیره، راشم دوره بیاد کمی نزدیکتر.حالا جدای شوخی نظرتو بگو.

دیگه دل سن وسال حالیش نمیشه

داداشم گفته باید بیای ایران زندگی کنی و به دین مبین اسلام بگرایی

اونم گفته چشم،اسمشم قراره بشه نازنین کلثوم😌

نظری ندارم عزیزم فقط گفتم یه تاپیک فان بزارم وبرم😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎