2777
2789

خب فصل اولش برای این جالب بود که اولین بار بود این سناریو این شکلی رو میدیدیم

ولی این فصل هم یک سری جذابیت ها داشت

یکیش مثلا همون دختر کره شمالی که اول بازی فکر میکنی به عنوان بازیکن وارد بازی میشه بعد میبینی نه از نیروهای خودشونه

یا کاپیتان کشتی که  اونم جزو خودشون بود

و خب تموم شدنش هم حوری بود که مردم مشتاق دیدن فصل سوم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم من چرا اینقدر کج سلیقه و غیرادمیزادم  هرسریالی همه دوست دارن یکی دوقسمت دانلود میکنم اصلا ارتباط برقرار نمیکنم بعد یه سریال هایی که هیچکس حتی اسمشم نشنیده  دانلودمیکنم میشینم یه گوشه  تا اخر میبینم 😅

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب فصل اولش برای این جالب بود که اولین بار بود این سناریو این شکلی رو میدیدیمولی این فصل هم یک سری ج ...

کدوم دختر کره شمالیه همون ک لباس بچگانه میپوشید؟ یعنی این فصل اول یه عنوان بازیکن اومده بود ؟ 

قهرمان کشتی هم منظورت همون 001 هستش دیگ ؟

خب فصل اولش برای این جالب بود که اولین بار بود این سناریو این شکلی رو میدیدیمولی این فصل هم یک سری ج ...

کاپیتانه کشتی معلوم بود خائنه و اون رئیسه معلوم بود برادرشو عمدا به دستش تیر زد که نمیره و خودش هم یکی رو فرستاد که نجاتش بده و دورش کنه از ماجرا 

به نظرم هر چی تو فصل دوم دیدیم قشنگ تر و عمیق ترشو تو فصل اول دیده بودیم شخصیتای فصل اول انگار بهتر بودن

کدوم دختر کره شمالیه همون ک لباس بچگانه میپوشید؟ یعنی این فصل اول یه عنوان بازیکن اومده بود ؟ قهرمان ...

بله اون دختری که دنبال بچش میگرده و لباس خرگوش رو میپوشید تو بازی جزو نیروهای مسلح بود که تو بازی چراغ سبز چراغ قرمز تک تیرانداز بود شماره 011

کاپیتان کشتی هم کاپیتان کشتی هست که با بازرس دنبال جزیره میگشتن

بازیکن001 که در اصل گرداننده اصلی بازی هست همون نقاب مشکیه

نمیدونم من چرا اینقدر کج سلیقه و غیرادمیزادم هرسریالی همه دوست دارن یکی دوقسمت دانلود میکنم اصلا ار ...

این سریال فصل اولش عالی بود من که خیلی فیلم و سریال بین نیستم ولی فصل اولش جوری بود پشت سرهم تو ده ساعت دیدم و تمومش کردم 

به نظرم ببینی حتما خوشت میاد

کاپیتانه کشتی معلوم بود خائنه و اون رئیسه معلوم بود برادرشو عمدا به دستش تیر زد که نمیره و خودش هم ی ...

خب اول بازی نمیفهمی که کاپیتان کشتی جرو مامورهای خودشونه من تو قسمت سوم یا چهارم متوجه شدم

درهرصورت‌ من چون دو سه سال پیش فصل اول رو دیدم الان این فصل برام جذاب بود

خب اول بازی نمیفهمی که کاپیتان کشتی جرو مامورهای خودشونه من تو قسمت سوم یا چهارم متوجه شدمدرهرصورت‌ ...

شاید هم چون من پشت سرهم دیدم بهم خیلی نچسبید فصل دوم و تو ذوقم زد شباهتاش با فصل اول و هیجان کمترش نسبت به فصل اول

قسمت آخرش خیلی بچه گانه و مضخرف بود معلوم بود از پس اون صورتی ها برنمیان الکی دوستاش کشته شد احمق

فصل دوم خشونت و هیجانش کمتر شده بود کلا بچه بازی تر شده بود و انگار برای جذابیت بیشتر برای بچه ها ساخته بودن شخصیتای فصل اولو بیشتر دوست داشتم 

[E=367125426]این نظر شخصی شمماست . این فصلشم عالی ب ]

نظر شما بیشتر شخصیه تا نظر من . نظر من نظر اکثر منتقدا و بیننده های سریاله که امتیاز کمتری به این فصل دادن 

فصل اول عالی و خاص بود

فصل اول چون واست تازگی داشت و جدید بود 

و واقعا قبول دارم پایان خوبی داشت ، احساسی و تاثیر گذار بود پر از نتیجه اخلاقی و پیام بود 

این ناقص و مصنوعی تر بود

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....