2777
2789
عنوان

موندم حیرون😢چیکار کنم کمک

58 بازدید | 7 پست

متاهلم ۱۹ سالمه رشته مدیریت مالی میخونم غیر انتفاعی با شهریه ۵ و نیم ترم اولم

قرار نیست کار کنم یعنی خودم دوست ندارم کار کنم 

شوهرمم کارگره قسط داریم فشار میفتیم واسه دانشگله

از طرفی دوست دارم لیسانس داشته باشم با سواد باشم 

نمیدونم چیکار کنم از طرفی میگم بی سواد نمونم از طرفی میگم خوب لیسانس بدون کار ب چ درد میخوره

اگه دانشگاه میری 

دانشگاهتو برو همزمان کنارش سر کار هم برو اگه سختت هست سر کار بری سعی کن هزینه هارو طوری تقسیم کنی بهش برسی 

شاید بتونی وام بگیری البته 

توی این دوره زمونه هر طور بشه باید زن درس خونده باشه و شاغل باشه دیگه مثل قدیم نیست بشینی توی خونه دستت جلوی شوهرت دراز باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین این میمونه بری ی لباس بخری ولی آویزون کنی نپوشیش

وقتی قرار نیست کار کنی چرا خرج میذاری رو‌دست شوهرت

علم وسواد به تحصیلات نیست که ی نفر میبینی دیپلم داره از آدمی که دکترا داره بیشتر حالیشه

اون تایمی که میخای بذاری صرفا ی کاغذ بگیری به اسم لیسانس رو بذار ی حرف یاد بگیر

پولشو پس انداز کن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

عین این میمونه بری ی لباس بخری ولی آویزون کنی نپوشیشوقتی قرار نیست کار کنی چرا خرج میذاری رو‌دست شوه ...

من چه مخالفم 

حداقلش بره دانشگاه بعدش بره سرکار هرچقدر هم دوست نداشته باشه ولی توی این دوره زمونه دوره زن های شاغل هست نه زن های خونه دار 

حتی میتونن توی خرج کردن به همدیگه کمک کنن بعدش از کجا معلوم شاید یه روزی نیاز به پول داشت شوهرش نتونسته باشه بده دستش جلوی بقیه دراز باشه خیلی زشت میشه بهتره خودش بره سرکار 

من چه مخالفم حداقلش بره دانشگاه بعدش بره سرکار هرچقدر هم دوست نداشته باشه ولی توی این دوره زمونه دور ...

برای احتمالات آینده که آدم نمیتونه خرج اضافی کنه عزیزم

این خانوم بره ی حرفه یاد بگیره میزان درآمدش خیلی بهتر میشه

برای خودش کار میکنه خیلی بهتره تا بره ی لیسانس بگیره که قرار نیست باهاش کار کنه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

برای احتمالات آینده که آدم نمیتونه خرج اضافی کنه عزیزماین خانوم بره ی حرفه یاد بگیره میزان درآمدش خی ...

هرکسی یه علاقه ای داره 

درسته میشه بدون لیسانس هم کار کرد ولی عشق و علاقه تا آخر عمر توی دل آدم میمونه باید با علاقه خودش پیش بره این دولایی که خرج میشه اونقدر هم نیست چه نتونه بده و اگه بره سرکار دوبرابرش بهش برمیگرده اتفاقا 

ولی خب بازم سرگردون مونده