2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چاقی بهتره یا لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا من چند کیلو بشم خوبه

اینکه هرکسی یه معیاری برای وزن تایین میکنه اصلا درست نیست

مثلا یه مدت میگفتن اگه طرف قدش ۱.۶۰ وزنش باید ۵۰ باشه یعنی ده تا زیر قد

بعد یه مدت اومدن گفتن هرکی هر قدی داره وزنش حداقل باید یا اندازه قدش باشه یا دو کیلو بالاتر از قدش باشه

شما باید ببینی کدوم وزن به استخوان بندی و استایلت میخوره مثلا من استخوان بندیم ریزه با قد ۱.۶۰ وزنم ۶۵ کیلو باشه تازه نرمال به نظر میرسم یه مدت وزنم ۵۷ کیلو بود همه بهم دکتر تغذیه پیشنهاد میدادن که وزنمو بالا ببرم فکر میکردن زیر پنجاه کیلوام

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

میخوای کم کنی یا اضافه نکنی

کم کنم 

تا رو ترازو ترسم به ۶۵ ۶۴ ول نمیکنم

همسرم غر میزنه البته😂لاغرتر به نطر میام خیلی نمیدونم چرا وزن دارم 

شکممو ابدو کنم فک کنم ۶ ۷ کیلو بریزه👩‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

کم کنم تا رو ترازو ترسم به ۶۵ ۶۴ ول نمیکنمهمسرم غر میزنه البته😂لاغرتر به نطر میام خیلی نمیدونم چرا ...

منم دوران مجردی کاملا اندامم خوب بود ازدواج و زایمان چاقم کرد یه رژیم خوب گرفتم کم کردم ولی باز نصفش برگشته دارم دوباره کم میکنم

لعنت به استعداد چاقی

✒️

منم دوران مجردی کاملا اندامم خوب بود ازدواج و زایمان چاقم کرد یه رژیم خوب گرفتم کم کردم ولی باز نصفش ...

منم همینم عزیزم دو روز ول کنم قشنگ دو سه کیلو بالا میرم

من قندمصنوعی رو خیلی وقته کلا حذف کردم نزدیک دو ساله مگه اینکه دیگه خیلی هوس کنم خیلی خیلی کم بخورم 

هله هوله حذف کردم 

فست فود خیلی کم

اکثرا فست میگیرم از ۸ تا ۱۰ ۱۱ یا فستم نباشم از ۸ شب ضعف کنم تهش ی لقمه کوچیک نون و پنیر یا دو تا خرما میخورم 

دیگه این شده سبک زندگیم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اول هدف کوچک انتخاب کن مثلا تا عید فلان قدر

دقیقا گفتم تا عید باید بشم 59تا 60میدونی چی الان تقریبا 10روز هست رژیم هستم احساس میکنم خیلی هم کم کردم از بس بهم میگن لاغر نکن گفتم نظر شما هم بدونم که خیلی بهم کمک کردین ممنونم از انرژی مثبتتون

منم همینم عزیزم دو روز ول کنم قشنگ دو سه کیلو بالا میرممن قندمصنوعی رو خیلی وقته کلا حذف کردم نزدیک ...

من تقریبا ناهار رو حذف کردم

صبحانه و شام رو کم کردم

هله هوله رو خیلی کم کردم

شیرینی جات رو هم خیلی کم کردم 

فست فود هم فعلا نخوردم ولی یه ماه از رژیم بگذره یکم رو روال بیفتم یک بار فسف فود خودم میپزم برای جایزه

من ماهی دو بار مهمانی رو حتما میرم اون مهمونی ها جایزه ی کم کردنم رژیم رو بیخیال میشم

ان شا اللّه زود زود کم کنم بعدش با ورزش نمیذارم که دیگه چاق بشم ماهی یه بار وزن میکشم ببینم دارم اضافه میکنم فوری کمش میکنم

✒️