2777
2789
خب خوبه دیگه چرا میپرسی وقتی سعی داری همرو قانع کنی بگیم اره عالیه

من سعی در قانع کردن ندارم چون دیگ واقعا بی حس شدم من تلاشمو دارم میکنم دیگ نتیجش هرچی شد و واقعیت هم گفتم دیگ

هر مدرسه ای باشه هر پایه ای باشه هر رشته ای هر درسی ۱۷ ب بالا نمره عالی هست

۱۷ ب بالا میشه مثلا ۱۸ این عالیه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین منم خودم تو مدارس تهرانم اما اگه رشته تاپ میخوای نمره بالا ۱۷ متوسطه و خوب نیست و اینکه باهت م ...

من اینجوریم ک صدمو میزارم نمره هام میشه این تو عمومی البته بگم بالاتر میگیرم 

رشته پزشکی اینا نمیخولم پرستاری یا فیزیو دوس دارم

بد نیست ولی واسه تجربی و مدرسه نمونه کمه حالا هر چقدرم سطح تدریس بد باشه میتونی کلاس بگیری

این همه شهریه بهشون بدیم ک اخرم کلاس نیاز باشیم واقعا ک حیف اون پولی ک بره تو حیب این مدرسه ها

من اینجوریم ک صدمو میزارم نمره هام میشه این تو عمومی البته بگم بالاتر میگیرم رشته پزشکی اینا نمیخولم ...

اهان پرستاری راحته اما فیزیو سخته من خودم درسای اختصاصی برای المپیاد زیاد میتونم راحتنمره خوب میگیرم عمومی ها کلاسیام خیلی بده چون هیچی نمی خونم کلا مدرسه هم نمیرم اما ترمم خوب میشه 

به حرف بقیه توجه نکن عالیه واقعا همه یه جوری میگن بده انگار فیلسوفن خیلیم خوبه به نمره ۲۰ نیست خیلیا ...

مرسی 🫠دیگ بریدم واقعا خیلی سرد و بی حس شدم قبلانا واسه نیم نمره خودمو ب اتیش میزدم

واقعیت و بگم واقعا بده خیلی بد سال آخر ۱۸/۵ اصلا قابل قبول نیست مخصوصا الان که برای کنکور هم ارزشمند ...

نمره ۱۸ و نیم خوب نیس؟ خب چیکا کنم ببخشیدا مث چیی میخونم ولی دیگ اینحوری میشه سوالا سخته 

به حرف بقیه توجه نکن عالیه واقعا همه یه جوری میگن بده انگار فیلسوفن خیلیم خوبه به نمره ۲۰ نیست خیلیا ...

عزیزم الان کسی ک میخواد پزشکی قبول بشه ب نمره بالای ۱۹ نیاز داره

اینجا کسی قصد تخریب نداره بالای ۱۷خیلیم خوبه ولی از اونجایی ک تاثیر معدل۶۰درصده پس حتی۲۵صدم هم میتونه ی عالمه تراز و رتبه رو جا ب جا کنه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
سال اخر تموم نمیشه لامصب

ی سوال 

شما ک نمونه‌ین نسبت ب ما ک مدارس دولتی هستیم مطمئنن سوالای سطح بالاتری رو باهاتون کار میکنن 

بخاطر همین میخوام ببینم نهایی پارسال سطحش برا شما چطور بود؟خیلی راحت بود واستون؟

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...