2777
2789
نه خوب نیست افتضاح برای رشته تاپ مدارس نمونه ام امتحاناتش متوسطه

نه خیر مدرسه ما تو تهرانم هس معلماش ی مش دانشجو بی تجربه اصانم تدریس بلد نیسن و امتحاناشونم سطح بالا اینو فقط من نمیگم همه میگن تو مدرسه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا خو واقعیتو گفتم معلماش واقعا شایسته اینو ندارن بگی معلم نمونه درحد عادیه

خب خوبه دیگه چرا میپرسی وقتی سعی داری همرو قانع کنی بگیم اره عالیه

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

نه خیر مدرسه ما تو تهرانم هس معلماش ی مش دانشجو بی تجربه اصانم تدریس بلد نیسن و امتحاناشونم سطح بالا ...

ببین منم خودم تو مدارس تهرانم اما اگه رشته تاپ میخوای نمره بالا ۱۷ متوسطه و خوب نیست  و اینکه باهت موافقه معلمان ماهم من نمونه نیستم متوسطه امتحاناتم که افتضاح سخته اما خوب بچه ها نمره ها عالیی

بد نیست صرفا چون نمونه دولتیه و رنج امتحاناتش سخت تر از مدارس عادیه توجیه خوبی نیست . اونا نحوه تدری ...

معلماش واقعا میگم درحد عادیه شایسته اینو ندارن بگی معلم نمونس

هر مدرسه ای باشه هر پایه ای باشه هر رشته ای هر درسی ۱۷ ب بالا نمره عالی هست

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡