2777
2789

میشه یکی لایکم کنه😂😂😂

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

علتش چیه بررسی کن 

من خودمم جوش دارم مال من هورمونیه

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
می‌تونی یه عکس بدی؟ یا دقیق توصیف کن تا بهت بگم

عکس بدم راه حل میدی عزیزم؟

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

هیچ بنی بشری فک نکنم مثل من جوش میشزده جوری ک همه فکر‌میکردن صورتم زخم شده قرمز و تاول میزد انقد بد بود 

۴ سال زدم هرچی خوردم هرچی زدم نرفت 

خودش کم کم خوب شد ولی صابون تریاک وااای معجزس ینی

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

اول دکتر 

باید تشخیص بده مشکلتون چی هست 

روتین پوستی کمک میکنه 

شوینده ایرانی ویتالیر سبز

خارجی سراوی پوست نرمال تا چرب

آبرسان مرطوب کننده ایرانی رویوال پوست چرب / برایت مکس لایت 

آبرسان خارجی کلینیک / ویشی 

ضد جوش پانژل و دیفرین 

دیفرین خیلی خوبه ولی باید تو مصرفش دقت کنی وگرنه پوستت بد تر میشه

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اول دکتر باید تشخیص بده مشکلتون چی هست روتین پوستی کمک میکنه شوینده ایرانی ویتالیر سبزخارجی سراوی پو ...

اون دیفرین که گفتی باید تو مصرفش دقت کنیم وگرنه بدتر میشه یعنی چی عزیزم؟

جوش های بد تری میزنی  و شایدپ لک بیوفته

جوش های بد تری میزنی و شایدپ لک بیوفته

منظورم اینه چجوری باید مصرف بشه مگه 

دیفرین معجزس

من خودم زدم پوستم کلی تغییر کرد 

هم جای جوش هم خود جوش 

پوست رو شفاف میکنه 

ولی حتما باید همراهش مرطوب کننده و ابرسان بزنی وگرنه پوستت خشک میشه کویر میشه 

حتما هم باید ضد افتاب بزنی باهاش 

وگرنه افتاب بخوره به پوستت بد تر جوش می زنی 

متاسفانه فیکش زیاد هست خواستید تهیه کنید از جای معتبر بگیرید 

یه هفته نکشیده تغییر رو حس می کنید

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚