2777
2789
عنوان

وقتی گفتم طلاق میگیرم فکر کرد شوخی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست
خیراونا چندشن

خب خداروشکرر فکر کردم من مشکل دارم که اینجوری فکر میکنم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من جلوی شوهرم اینکارو نمیکنم اگرم یکی دوبار پیش اومده باشه انقد خجالت میکشم که تا دوروز آفتابی نمیشم جلوش

اما همسرم رااااحت اینکارو میکنه اوایل بدم میومد الان دیگه عادی شده😎

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا شوهر بیادتو‌بعد طلاق بگیر

چقدر بی شعوری عین این خواهرشوهرا میمونی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خب خداروشکرر فکر کردم من مشکل دارم که اینجوری فکر میکنم

نه منم خیلی حساسم!!!

همسرم حتی جلو من بادگلو اینام نمیده

بعضی مردا رعایت نمیکنن 

ولی اگه حساس باشی مثل من با اون مدل مردا کنار نمیتونی بیای

خب نظرت نابالغانه بودههمه اینطور نیستن ولی واقعا به این دلیل هیچکس جدا نمیشه مگه اینکه دیگه زندگی بر ...

من واقعا جدا میشم خیلی این موضوع برام مهمه😐

نه عزیزم

۱۰ سال هس ازدواج کردیم نه من نه شوهرم همچین کاری نمی‌کنیم

این اسمش راحتی نیس بی فرهنگیه

شوهرم صبح حتی میخواد بره سرویس مطمعن میشه که من خواب باشم در اتاق رو هم میبنده 

من حتی اگه بیدار باشم خودم رو میزنم به خواب که راحت باشه

تو خواستگاری ختما مطرح کن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه منم خیلی حساسم!!!همسرم حتی جلو من بادگلو اینام نمیدهبعضی مردا رعایت نمیکنن ولی اگه حساس باشی مثل ...

دقیقاا این موضوع خیلییی برام مهمه 🤦‍♀️😐

حالا اگه در رفت یه بار تو ببخش😆😂

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

تو خواستگاری ختما مطرح کن

آره قبلا به یکی از رلام گفته بودم اول تعجب کرد بعدم گفت چقدر حساسی😂🥲

حالا اگه در رفت یه بار تو ببخش😆😂

نهه اونوقت عادی میشه تکرار میکنه هربار میگه در رفت😂

تو دوره نامزدی اینا باهاش وقت زیاد بگذرونی میفهمی

میترسم از هرچی بدم بیاد سرم بیاد🤦‍♀️😂