2777
2789

من همیشه دونه ای میخرم کاپوچینو گود دی از سوپری پیش خونمون همیشه هم طعمش خوب بود رفته بود م یه منطقه ای دیدم کاپوچینو گود دی داره منم یه بسته سی تاییشو خریدم اومدم امروز یکیشو باز کردم دیدم رنگش خیلی سفیده گفتم شاید طعمش خوب باشه آب ریختم دیدم بی مزه فقط مزه شکر میده اصلن طعم قهوه نداره الان بنظرتون ببرم پس بدم چون بش گفتم اصله گفت آره اصله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببر بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من بودم نمی بردم ولی از اونجا اگ رد شدی بهش اطلاع بده شاید خودش هم ب عنوان اصلی بهش دادن حداقل بدونه ...

نه میگفت نه این قیمت قبله اصله از این حرفا بعد من کلن قصد خرید داشتم حالا اینجا نشد باید برم جای دیگه بخرم الان سی تا دونه آب شکر به چه دردم میخوره

قهوه میخری حالت بد نمیشه؟

نه ما کلا خانوادگیم به قهوه نیازمندیم چون اگه نهوریم نمیتونیم زیر فشار و استرس باشیم مثلا مامان و بابلم روزی شاید ۲ و ۳ بطری قهوه بخورن اما همشون قابل تاییده و خطرناک نیست

نه ما کلا خانوادگیم به قهوه نیازمندیم چون اگه نهوریم نمیتونیم زیر فشار و استرس باشیم مثلا مامان و با ...

واقعا؟؟؟؟؟من یه ذره میخورم پوستم خشم میشه دست و پام میلرزه استرس میشم