2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

86 بازدید | 9 پست

خانومایی ک زندگی پس از زندگی رو میبینن یه قسمتشو ک جذاب تره بهم معرفی کنید ببینم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

یه خانم دکتری بود ک اصلا نمیدونم اسمش چی بود

خییلییی عالی بود

نشون ب اون نشون ک تو برنامه یه شال گل گلی چهارگوشه سرش بود با گل های درشت

بزن خانم دکتر در زندگی پس از زندگی میاره برات

البته بنویس پزشک

کاربری دوم

یه قسمت بود که آقاهه دم در خونشون رو داشت میشت یه زن با بچه شیرخوار اومدن داخل خونه گفتن تشنمونه 

زن و بچه آقا هم نبودن بهش آب داد 

و از اون به بعد بهشون کمک میکرد 

تو اون دنیا ثواب کارش رو گرفت 

تجربه اون آقا جذاب بود 

یکی دیگه یه بازاری طلافروش بود که خیریه داشتن تو تجربش گفتن ظهور نزدیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه قسمت بود که آقاهه دم در خونشون رو داشت میشت یه زن با بچه شیرخوار اومدن داخل خونه گفتن تشنمونه زن ...

آره دومی رو نصفه نیمه دیدم ارزششو داره مرسی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
یه خانم دکتری بود ک اصلا نمیدونم اسمش چی بودخییلییی عالی بودنشون ب اون نشون ک تو برنامه یه شال گل گل ...

ریحانه زناری یزدی؟

یه خانم دکتری بود ک اصلا نمیدونم اسمش چی بودخییلییی عالی بودنشون ب اون نشون ک تو برنامه یه شال گل گل ...

این خانم؟

این خانم؟