2777
2789
میفهمم چی میگی اما با دوتا بچه سخته مگه اینکه درآمدی چیزی داشته باشه یا پس اندازی منظورم از درآمد ای ...

بدبختیم اینه ک شاغل نیستم دانشجو بودم ازدواج کردم درسمم رهاکردم یعنی نذاشت که بخونم

اول دنبال یک منبع درآمدی باشید بعد تصمیم نهایی را بگیریدخانمی هست در منزل ما کار میکنند بنده خدا سه ...

انقد فشار روانی روم هس ک نمیدونم تصمیم درست چیه یا اصلا دنبال چه کاری باید برم تحصیلات آنچنانی‌هم ندارم فوق دیپلمم کجا کار هس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها راهش اینه که بچه ها رو بدی بهش و آخر هفته ببینی و سرکار بری و مهریه و نفقه ی گذشته ات رو هم بگی ...

بچه رو که نمیشه ب‌همچین ادم بی مسئولیتی سپرد اصلا 

مگر صحبت کنم هیچی نمیخوام فقط بچهارو میخوام 

اونم اگه بفهمه بتونه حرف بزنه فقط بلده داد بزنه

باز هم سعی کنید بهشون بفهمونید که براش ارزش داری بشینید بدون عصبانیت صحبت کنید تجزیه تحلیل کنید علت ...

ببخشید یاسین تو گوش الاغ خوندنه 

اصلا صحبت بلد نیس یه بی فرهنگ بی منطق تمام عیار صحبت کنی درمورد مشکلات یا داد میزنه یا میگه دوسدارم فلان کارومیکنم