2777
2789

اول دنبال یک منبع درآمدی باشید بعد تصمیم نهایی را بگیرید

خانمی هست در منزل ما کار میکنند بنده خدا سه تا هم بچه دارند اما با این حقوق هم اجاره خونه میدند هم زندگیشون میچرخونند منت کسی هم سرشون نیست 

با آبرو و سنگین رنگین میان و میرن 

چند سال پیش هم یک خانم بود ایشون دانشجو بود اون هم برای فراهم کردن شهریه دانشگاه و مخارجش کار میکرد 

منزل ما شرایط که اوکی شد یک کار بهتر پیدا کرد 

رفتش 

شما هم سنجیده عمل کنید یکباره قدم به دریا نذارید 

باید اول شنا بلد باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تنها راهش اینه که بچه ها رو بدی بهش و آخر هفته ببینی و سرکار بری و مهریه و نفقه ی گذشته ات رو هم بگیری

یا نفقه ی بچه هاتو کامل ، بالاتر از حد کارشناسی ، باهاش توافق کنی که بتونی بذاری مهد و بری سرکار 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه کار داری ن حمایت خانواده   الان ما چی بگیم بهت

مشکل همسرت چیه دلیل طلاقتون چی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اول دنبال یک منبع درآمدی باشید بعد تصمیم نهایی را بگیریدخانمی هست در منزل ما کار میکنند بنده خدا سه ...

لایک به بیو و کامنتتون 🫶

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

لایک به بیو و کامنتتون 🫶

متشکرم ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چن سالته؟ بچه ها چن سالشونه؟ چرا میخوای جدا شی؟

اخلاق بدش،خانواده خیلی خیلی بدش،بی پولی،بی مسئولیتی،ببین همه اینا ب کنار ساختم باهاشون جمع کردم خرج نکردم یکمی آدم شد 

مشکل اصلیم اینه وابسته حیوون شده شبو روزش زندگیش چندبارگفتم ب هرروشی فایده نداره 

فککن چک‌داشتیم حتی میوه برای خونه نمیخریدیم تا جمع کنیم ۲تومن برد سگشو دامپزشکی

وقتی چندبار سعی کردم حلش‌کنیم ولی اون تمایلی نداره چیکارکنم؟

باز هم سعی کنید بهشون بفهمونید که براش ارزش داری 

بشینید بدون عصبانیت صحبت کنید تجزیه تحلیل کنید 

علت ها را بررسی کنید قطعا نتیجه میده 

به عقاید همدیگه احترام بزارید 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

خیلی سخت میشه حمایت خانواده رو هم نداری راه دیگه ایی نیست که جدا نشی؟؟

همه راه هارو رفتم ولی وقتی اون نمیخوادوهیچ‌تلاشی برای زندگیش نمیکنه دیگه من یه طرفه چیکارمیتونم بکنم