2777
2789

بپرس شاید بدونم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرس شاید بدونم

دوازدهمم 

دهم و یازدهمم رو جمع نکردم 

یازدهم رو از آزمون ۱۶ آذر قلمچی دارم طبق بودجه بندیش جمع میکنم 

و دهم رو گذاشتم از اسفند تا ۷ فروردین جمع کنم 

بنظزتون میرسم؟ 

همراه با آزمونا دی هم نمیرسم تست کار کنم چیکار کنم؟

نیستم ولی بلدم در مورد سوال های تحصیلی دوازدهم تجربیم بپرس

دوازدهمم 

دهم و یازدهمم رو جمع نکردم

یازدهم رو از آزمون ۱۶ آذر قلمچی دارم طبق بودجه بندیش جمع میکنم 

و دهم رو گذاشتم از اسفند تا ۷ فروردین جمع کنم 

بنظزتون میرسم؟ 

همراه با آزمونا دی هم نمیرسم تست کار کنم چیکار کنم؟

دوازدهمم دهم و یازدهمم رو جمع نکردمیازدهم رو از آزمون ۱۶ آذر قلمچی دارم طبق بودجه بندیش جمع میکنم و ...

اوضاع نهاییت چطوره یعنی یازدهم نیاز به ترمیم نیس 

منم دوازدهمم خیلی عقبم چون امتحان نهایی یازدهم دارم دوازدهم هم دارم تو این چند ماه گیر میگرنم بودنم نتونستم بخونم هر روز سردرد داشتم الان سه روزه شروع کردم فقط واسه نهایی این دو پایه بخونم اگه پایه قوی داری اگه یازدهم نیاز به ترمیم نداری اگه ایکیوت بالا هس اگه میتونی بالای دوازده ساعت درس بخونی آره همین امسال هم میشه ولی اگه شرایط بالا رو نداری امیدواری الکی نمیدم حداقل بچسب به نهاییت چون الان شده ۶۰ درصد 

دوازدهمم دهم و یازدهمم رو جمع نکردم یازدهم رو از آزمون ۱۶ آذر قلمچی دارم طبق بودجه بندیش جمع میکنم و ...

اگه با برنامه قلمچی پیش میری آره میرسه اما اگه برنامه خودته زمان محدودیه

ممکنه وقت نکنی یا یادت بره ولی با روش های اونا با این زمان کم موثر تر

من خودم برای کنکور ۸ ماه وقت گذاشتم رشته  خوب و مورد علاقمو اوردم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اوضاع نهاییت چطوره یعنی یازدهم نیاز به ترمیم نیس منم دوازدهمم خیلی عقبم چون امتحان نهایی یازدهم دارم ...

نهایی یازدهمم بد نیست 

شاید تخصصیا ترمیم معدل برم 

نه اوکیم تراز قلمچیم بالاست

آره قلمچیه واقعا؟ رشتتون چی بود؟

آره اگه تلاش کنیو خدا بخواد میرسی 

انسانی