2777
2789
عنوان

شما بودید ناراحت میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
شما تازه یه ماهه عروسی کردید پس انتظار نداشته باشید از همون روز اول همسرتون همه چیز رو بدونه و مثل ی ...

مادرش ک ز زد گفت اگ شوهرت امد این سمت ناهارتون میذارم ببره ... خودش شعور نداره ز زدم ببینم از سرکار برگشته نه .. گفت اونجام حتی حالم نپرسید 

حالا رفت قصد هم نداره برگرده

پس وقتشه به پدرت بگی بیاد دنبالت ببرتش خونتون . اگرم چیزی گفت بگو حالم خوب نبود نیاز داشتم کسی مراقبم باشه . شما که رفتی ولی خب من تنها نیستم . هستن کسایی که تنهام نزارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش ک ز زد گفت اگ شوهرت امد این سمت ناهارتون میذارم ببره ... خودش شعور نداره ز زدم ببینم از سرکار ...

بازم میگم عیبی نداره ...دست مادرش درد نکنه که براتون ناهار میزاره ...به شوهرت هم میگفتی ناهار رو حتما زود بیار که حالم بهتر بشه ...

از حالا خودتون رو برای هر چیزی ناراحت نکنید و زود جبهه نگیرید ....اینقدر مسائل و مشکلات بزرگ تر تو زندگی سر راهتون قرار میگیره که اینا در برابرش اتفاقات روزمره حساب میشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........