نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی چی؟؟ بیخیال بابا یکم مجردی عشق و حال کن.روحیت هم بهتر میشه.
منظورم اینه که برو گردش و تفریح
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
خجالت بکش خیر نبینی از زندگیت الهی ک طفل سه ساله امام حسین جوابتو بده
گمشو اوسگل😂😂😂
فعلا حواست به دیوارا چیزایی که روش پاشیدن باشه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اوهومحرفی ندارم چون اگه اعتراض کنم امل تلفی میشم و به توجه مربوطه زندگی خودشه میرسبم برام این کارتو ...
خیر کار منم اشتباه بوده من جریان داشته ک چرا به گناه افتادم ولی این کارمم میزارم پای توجیح گناهم ولی برای شما میگم شیش سلب پیش دونفر همزمان بهم . . .
من هم سنم کم بود همم خواستگار نداشتمم همچ صورتم مشکل داشت کسی برام نمیومذ این بهم پیشنهاد داد به خاطر نداشتن اعتماد به نفس قبول کردم پنج سال هم با همین بودم فقط به امام حسینفیط با همین بودم دیدم قصدش جدی نیست جدا شدم
استارتر خودت رو ناراحت نکن واسه بی شعوری بعضی ها....پبخدا بعضی ها ذاتا بیشعور به دنیا اومدن...نمیشه کاریش کنی...ولشون کن....بیشعوریشون یه روزی به خودشون هم ضربه میزنه