2777
2789
عنوان

اعتصاب شیر

47 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

لطفا اگه میشه بهم کمک کنید

دخترم ۶ ماه و ۱۲ روزشه

شیر خشکیه

از سه ماهگی اعتصاب شیر کرده

وقتی بیداره ی قطره شیرم نمیخوره

میخوابوندمش بش شیر میدادم

ولی چند روزه تو خوابم نمیخوره

الان ۲۴ ساعته نه شیر خورده نه غذا

بیقراری هم نمیکنه

دیگه خسته شدم😭

بردم دکتر میگه بخاطر دندون در اوردنه

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.

منم یکی از دوقلوهام اینجوری بود از دوماهگی خودم شیشه شیرو میگرفتم سرپستونک رو تو دهنش فشارمیدادم و دوساعت طول میکشید تا شصت سیسی بریزم حلقش ایقد یواش میخورد گاهی تا چهارساعت همینجور قطره قطره میخورد واین روند تا پنج یا شش ماهگی طول کشید همه میگفتن میلش نمیکشه چرا بزور شیر میکنی حلقش خفه ش کردی من گوش نمیدادم میگفتم باید قویش کنم وهمینطورم شد ودیگه خودش با ولع شیشه شیرو میخورد

نظرشمام محترمه

منم یکی از دوقلوهام اینجوری بود از دوماهگی خودم شیشه شیرو میگرفتم سرپستونک رو تو دهنش فشارمیدادم و د ...

دختر من الان دیگ شش ماه و نیمشه دیگه باید خوب میشد

بخدا پیر شدمه سر این شیر خودنش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر من الان دیگ شش ماه و نیمشه دیگه باید خوب میشدبخدا پیر شدمه سر این شیر خودنش

خودت با حوصله شیر وتو دهنش بریز بگیرش تو بغلت خیلی حوصله میخواد ولی چاره نیست تو خوبه یه دونه س من باید به هردوتاشون رسیدگی میکردم وبیشر وقتمو صرف ضعیف تره میکردم ایقد وقت میزاشتم که آخرش نتیجه شو دیدم تو یکسالگی ۱۶ کیلو شد وتو یکسال ونیمگی بیست کیلو الان دوسال ونیمشه نمیدونم چقدره ولی خیلی خوب غذا نمیخوره بخاطر لوزه ش  

نظرشمام محترمه

خودت با حوصله شیر وتو دهنش بریز بگیرش تو بغلت خیلی حوصله میخواد ولی چاره نیست تو خوبه یه دونه س من ب ...

عزیزم خدا حفظشون کنه🥰❤️

تو که کشیدی این روزا رو

پس دعا کن دختر منم هرچه زودتر خوب شه😭