2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم چی میخواسته بگه

176 بازدید | 12 پست

داشتیم راجع به کیفیت یکی از لباس زیر هایی که برا خودش خریده امروز صحبت میکردیم لابه لای صحبتا بهش گفتم من اصلا ش ر ت نمیپوشم تو خونه هیچوقت 

گفت خیلی اشتباه میکنی بخاطر همینه که… و‌ دیگه حرفش رو ادامه نداد و خورد 

و ادامه ش گفته بود باعث عفونت میشه 

خیلی ناراحت شدم که ادامه ش چی میخواست بگه ک گفت بخاطر همینه که… 

دفاع کردم ار خودم و‌حرفم ولی دلم گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چجوری نمیپوشی من دوهفته بعد پریود ترشح دارم پد روزانه میذارم ،شرت نپوشم که شلوارم کثیف میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باهم رابطه دارین؟شاید ببخشین اسی بو میده همسرت فکر کرده بخاطر شرت نپوشیدنهمن بودم اینقد سیریش میشدم ...

خودم وقتی دستمو میکشم رو اون ناحیه یا با دست ترشحاتم رو‌کاهی بو میکنم اصلا بوی غیرنرمالی نمیده ولی همسرم میگه بعد ا ر ض ا ت ترشحاتت بوی تندی داره

الان طبیعیه هنو باهم راحت نشدین پس میتونی با ژل شست و شو مخصوص بشوری خشبو میکنه مثلا قبلش خودتو باها ...

از ده بار ۹ بار یهویی پیش میاد میخوام بگم نه الان میترسم بهونه بگیره بگه پایه نیستی هر وقت من خواستم

از ده بار ۹ بار یهویی پیش میاد میخوام بگم نه الان میترسم بهونه بگیره بگه پایه نیستی هر وقت من خواستم

حتی یهویی ام عزیزم حتما قبلش خودت رو بشور همسرتم همینطور همینا باعث عفونت میشه

الکی بگو ج ی ش دارم بدو برو با ژل بشور