2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 294 پست

مبارکه. ....خاست خدا بوده حتما صلاح دونسته ....لطفا از اون بچه هایی نشین ک هی بشینین زیر پای مادرتون ابرو ابرو کنید خدایی نکرده بلایی سر بچه اش بیاره هدیه خداست  قدمش پر خیر و برکت باشه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

دیگه خونه خالی شده و دلی ازعزا دراوردن😂باشه بابا خیلیا بغدش باردارمیشن اگه حوصله شو داره بزرگ کنه کم کم 

سرنوشته دیگه شاید حکمتی داشته 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوش سرش بخاطر استرس زیادیه که میکشه بنده خدا حتما خودشم خیلی ناراحته تو این سن باردار شده ولی هرچی هست خواست خدابوده ان شاالله سالم دنیا بیاد باهم بزرگش میکنین 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دایی من سه ماه از من بزرگتره،اینقددددد باهم خوبیم

من خودم الان ی بچه ی ۸ ساله دارم ولی روز ی نیس که از داییم بی خبر باشم و باهم حرف نزنیم😁الان شاید عجیب ب نظر بیاد ولی در آینده خیلی باحاله 

مخصوصا برا بچه هاتون

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
وای خداا نگو دلم داره میترکه غمم گرفته😭🤣🤣

ولی از همین الان میگم

واقعا باید براش مادری کنی

رفیقش باشی

چون وقتی 18 سالش شد و اوصاع نوجونی و سر ناسازگاری ک میزنن، پدر مادرتون توانایی مقابله و هدایتشو ندارن

شما باید باشید

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️