2777
2789
عنوان

امتحانای دانشگاه

73 بازدید | 11 پست

از اولشم راضی نبودم برم دانشگاه این مدت تو دانشگاه از افسردگی داشتم میمردم درساشم نه گوش میدادم و نه میخوندم احتمال داره یکی دو تا از درسا رو بیفتم 

درسم خوبه ها ولی علاقه ندارم به رشتم 

این ترمم تموم شه میشینم برا کنکور میخونم به اون دانشگاه لعنتی برنمیگردمممم 

ولی از اینکه شاید یکی دو تا از امتحانا رو بیفتم حالم بد میشه  

تا بحال امتحانامو نیفتادم 

سوال نکنید رشتت چیه ممنون 

ولی میخوام برا کنکور تجربی بخونم ناامید هم نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی

انصراف بده بشین مسمم واسه کنکورت بخون ده سال دیگه یادت نمیاد زمانی پشت کنکور بودی یا انصراف دادی ولی رشته و دانشگاهی که خوندی خیلی تاثیر داره تو زندگیت 

خب مرخصی بگیر یا هر چی تو یه تصمیم گرفتی تا آخرش برو

مصمم واسه کنکور 

فقط اینکه حالم از درسای دانشگاه بهم میخوره 

و اینکه اگ درسای دانشگاه رو بیفتم بقیه همکلاسیام فک میکنن من خنگم 

مصمم واسه کنکور فقط اینکه حالم از درسای دانشگاه بهم میخوره و اینکه اگ درسای دانشگاه رو بیفتم بقیه هم ...

تو باید حرف بقیه برات مهم نباشه اگه میخوای موفق باشی باید کور باشی کر باشی من آدمی میشناسم علوم آزمایشگاهی می‌خوند سال آخر علوم آزمایشگاهی مرخصی میگیره و فقط پنج ماه واسه کنکور میخونه با اینکه خانوادش مخالف بودن فک کن میرفته زیر زمین می‌خوند اما الان یه دندون پزشک موفقه حرف بقیه برات مهم نباشه اگه میخوای موفق باشی اصلا بزار بگن افتاد وقتی نتایج بیاد می‌فهمن تو دنبال یه هدف دیگه بودی