2777
2789

معلم ریاضی متوسطه اولم

مدلا صبح تا بیدار میشم صبحانه کامل میخورم 

اصلا هیچ حال بدی ندارم 

بعد میرم سر کلاس اولش باز خوبم

بعد کم کم سردرد و تعوع میگیرم اصلا نمیتونم پا تخته بایستم

فکر کنید معلم ریاضی که همش باید پا تخته باشه 

میشینه رو صندلی!!

بعد من خودم انرژیم کمه

میخوام خودمو معلم با انرژی و سرحال نشون بدمکه کلام خشک نباشه

اما اینجور بدتر میشه

اعصابم دیگه خراب میشه سر این موضوع

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم خونی نداری ؟منم اینجوریم زیاد سرپا باشم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم فکر کنم از افت فشاره

نمیدونم والا

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
خب زنك تفريح هم ي جيزي بخور خرمايي كشمشتدريس خيلي انرزي ميگيره

اصلا مشکلم پا تخته ایستادنه

نمیدونم چم میشه 

سرم گیج میره

نمیدونم شاید از استرسه 

اصلا مشکلم پا تخته ایستادنهنمیدونم چم میشه سرم گیج میرهنمیدونم شاید از استرسه

فشار بايين

كم خوني 

تا بجه ها مي نويسن تو ي كم بشين رو صندلي

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
برو چکاب ببین مشکل چیه از ویتامین دی هم بگو بنویسهصبح ها صبحانه پروتئینی بخور مثل تخم مرغقندساده نخو ...

اره ویتامین دی که کم دارم.

وای احساس میکنم خیلی معلم خوب و پایه ای هستین خیلی وایب باحالی گرفتمولی حقم دارید اصلا اون همه تحرک ...

نه بابا

بچه ها از من بدشون میاد 

خشکم ارومم کلاسم جذاب نیست

برای همین میخوام سرحال باشم

که نمیشه

نه بابابچه ها از من بدشون میاد خشکم ارومم کلاسم جذاب نیستبرای همین میخوام سرحال باشمکه نمیشه

ای وایی ایشالا که اونجور که میخوای کالاسا پیش بره 

با دانش اموزا اوکی باشی هم خیلی خوب درستو یاد میگیرن هم نودت خیلی با انرژی تر میری سر کلاساشون