2777
2789
عنوان

به دنیا اومدن بچه ابجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست
ممنونبرام دعا کن سر وقت به دنیا بیاد سالم و صالح و عاقبت به خیر و خوش قدم و خوش روزی باشه خدا خودش ک ...

ان شاءالله به خیر میگذره نگران نباش ابجی منم بارداری سحتی داشت و حتی تو خطر زایمانم زودرس بود و ۱۲ تا امپول واسه ریه بچه زد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سزارین

میدونی من اول با ملاقات رفتن مامانم واسه ابجیم مخالف بودم یعنی ۵ شب پیش فهمیدم میخواد بره ملاقات و اولش مخالف بودم به خاطر بچه ابجیم و داداشم ولی شبش دیگه دهنمو بستم و فقط به مامانم اس امم اس دادم که فرداش بره خوراکی بخره بعد دیگه دهنمو بستم بعد امروز مامانم ناهار بچه ابجیمو داد و داداشمم اومد خونه و قبل اینکه بره اینا سر گوشی بازی دعوا داشتن و مامانم گفت نمیتونم برم دعوا دارین ولی یه چیزی هم به داداشم گفت و رفت 

بعد من ساعت ۳ اینا بود رفتم سنجاق سینه چشم نظر بخرم ولی طرف نداشت اما گفت گیره روسری شو دارم منم گفتم واسه بچه میخوام برگشتنی هم رفتم فست فودی و دو تا ساندویچ سفارش دادم و یه کم نشستم و بعد طرف بهم داد و بعد رفتم یه ماست چکیده هم خریدم و رفتم خونه و فکر کنم ۵ اینا خونه بودم بعد سفره رو باز کردم و ساندویچو گذاشتم وسط و داداش و بچه ابجیم اومدن یکیشو نصف کردن و خوردن مامانمم ۵ و نیم اینا بود اومد خونه و نصف اون یکی ساندویچم مامانم خورد تو ذهنم خرید سنجاق سینه افتاد واسه همون رفتم بیرون هیچی خدا بی حکمت نیستا شاید میموندم خونه با بچه ها دعوا داشتم 

اصلا نمیتونی بری ؟

سلام عزیزم نه سختمه میدونم برم اذیت میشم بعد دیشب با ابجیم تو واتساپ ححرف زدم منظورم پیام هست البته گوشیشو نرده با گوشی شوهرش پیام داد و حال خودش و بچه خوب بود و اون فسقلی هم خواب بود ابجیم بیشتر به خاطر پسر اولش پیام داد بعد گفتم کی مرخص میشی گفت هیچی معلوم نیست بعد قبل ۳ و نیم گفت برم بچه رو شیر بدم تو هم بخواب و اینا اخه من یه مدته شبا دیر میخوابم ولی شده زودم خوابیدم واسه همون گفت