2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم ترمیم ناخنام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 70 پست
صلاحتو میخواد دیگه اونجا بیمارستان ایراد اینا نمیگیرن؟

گفتن نداشته باشی بهتره یاحداقل یکیشو ریموو کن

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذار از الان بخاطر بچه خودتو فراموش کنی برو ترمیم، بگو ماه به ماهم بچه رو نگه میداری من میرم ترمیم ن ...

منم همونو میگم اتفاقا میگه تا زخمات خوب بشنو استراحت کنی تاعید نرو حداقل ک اذیت نشی واسه رفت امد

بیمارستان لعنتی بهم گف باید ریموو کنی واسه عمل اونجا شنید دیگ نمیتونم گولش بزنم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

تو بیمارستان بهت گیر میدنچون رنگ ناخنتو چک میکنن کبود شد بفهمن، بچه داری هم سخته با ناخونحالا چند ما ...

اون و از پا چک میکنن خوب

تا ماه ۷ میگن بهتره نزاری بوی مواد خدایی نکرده باعث اذیت جنین میشه

اما از ۷ به بعد میگن عیبی نداره

تو بیمارستان بهت گیر میدنچون رنگ ناخنتو چک میکنن کبود شد بفهمن، بچه داری هم سخته با ناخونحالا چند ما ...

تو. وحیم تاثیر داره بنظر خودم دوس دارم خودمو باناخن🥲

اتفاقا همینو بتم گفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

چای تو زایمان اصلا کاشت نکنیاااا حتما برو ریمو کن خیلی خیلی خیلی خطرناکه خواهشا پشت گوش ننداز

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اون و از پا چک میکنن خوبتا ماه ۷ میگن بهتره نزاری بوی مواد خدایی نکرده باعث اذیت جنین میشهاما از ۷ ب ...

بازم موادش ضرر داره دیگه، کلا نباشه خیالش راحتتره، بعدشم واسه بچه داری سختش میشه

با ابله بحث نمیکنم

دوستمم باردار همیشه ناخن و مژه ترمیم میکنه هر ماه

بهش بگو نکنه خطرناکه مخصوصا نزدیک زایمان

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چای تو زایمان اصلا کاشت نکنیاااا حتما برو ریمو کن خیلی خیلی خیلی خطرناکه خواهشا پشت گوش ننداز

عع یعنی کاشت مژه هم نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

عع🥲خیلی دوس دارم 😭احساس زشتی میکنم بدونه ناخن

بعد زایمان برو خب 

تو. وحیم تاثیر داره بنظر خودم دوس دارم خودمو باناخن🥲اتفاقا همینو بتم گفتن

منم ناخن می‌زارم ولی خب الان موقعیت فرق می‌کنه

منم واسه دنیا اومدن بچم تا یکسال بعدش نزاشتم، بعد یکسالم فقط لمینت کردم

زیاد تو بخر کلاس و مد نباش، ببین خودت چه جوری راحتی و واسه خودت و بچت چی بهتره انجام بده

با ابله بحث نمیکنم

عع یعنی کاشت مژه هم نمیشه؟

کاشت مژه 

نمیدونم ولی کاشت ناخن و فعلا ول کن تا موقع زایمان دست نگهدار وقتی زایمان کردی بعد برو به کار چون موقع زایمان سطح  اکسیژن رو ز طریق ناخن می‌فهمن خیلی خطرناکه خطر مرگ هست یه نفر همین تاپیکو زده بود که دوستش کاشت ناخن داشت موقع زایمان دکترا سطح اکسیژنشو نفهمیدن و فوت شد