2777
2789
عنوان

راجب گلوریا هاردی میدونستید اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 32814 بازدید | 296 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من باز پیشه رو لینک بزن تا انتخاب بشه بعد بزن باز کردن

تو که باز میشه از روش اسکرین بگیر بذار برا ما

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

نه اتفاقا میمونم چون تاپیک عمومیه

خب این دیگه اسمش خودآزاریه جایی بمونی که وقتت تلف شه 

فاز امثال شماها رو هیچوقت درک نکردم 

واییییی دغدغه تون اینه؟اره دغدغه‌مون اینه ناراحتی خروج بزن

🔻ادعایی عجیب که درباره پدر گلوریا هاردی!

🔹از شب گذشته برخی اکانت‌های توئیتری با انتشار این تصویر مدعی شده‌اند که گلوریا هاردی، بازیگر فرانسوی‌الاصل سریال کیمیا و همسر ساعد سهیلی، فرزند محمد علی‌اکبری، انرژی‌درمانگر مشهور دهه‌های گذشته است.

🔸محمد علی اکبری، در اوایل دهه شصت، با اجرای شعبده بازی در برنامه تلویزیونیِ دیدنی‌ها، مطرح شد. او مدعی بود که قادر به خم کردن قاشق و چنگال است. وی پس از مدتی، ادعا کرد که از طریق انرژی‌درمانی، قادر به درمان بیماران بوده و دارای نیرویی «خدادادی» است. وی همچنین ادعا کرده که قادر است همه نوع بیماری‌ها را به جز بیماری‌های مادرزادی، درمان کند./اعتمادآنلاین

‌🆔 @GizmizTel 💯

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
https://i.postimg.cc/y8Hq8Xn3/F7-C943-AA-7193-40-A1-BDCE-B79353410-EF5.png

اسی اسمت چه آشناست مال کدوم فیلم و کاراکتره؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
خب این دیگه اسمش خودآزاریه جایی بمونی که وقتت تلف شه فاز امثال شماها رو هیچوقت درک نکردم واییییی دغد ...

چیزی منو ناراحت نمیکنه فقط عقیدمو گفتم شما تعیین نمی کنید من کجا باشم چون سایت عمومیه و تمام نظرات محترم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

هر مزخرفی تو توییتر میذارن باور نکنیدلابد اینا تراوشات ذهنی امین فردینن

امین فردین نیست اسم نویسنده نوشته شده😐

بعدشم اولین بار همون امین فردین اومد گفت اینا بچه دارن بعد خودشون تازه اومدن رو کردن