دیدمشون بعد قبلم دیده بودمسون تو خیابون که دیدمشون وقتی دیدمشون از این سمت خیابون رفتم اون سمت بعد که کاملا رفتن برگشتم سمت قبلی خودم تا حالا درحد سلامم باهاشون نبودم رفتارم شبیه دیوونه ها بود ؟راحت نیستم باهاشون خجالت کشیدم یه ۱۰ نفری بودن میرن میگن دختره دیوونه اس ؟
یعنی شما وقتی تو یه کلاس امتحان میدین بعد میبینین پسرا رو سلام میکنین ؟
بیرون فضای دانشگاه ببینمشون اره بعد میگم خوبین
یا اوکی باشم باهاشون میگم امتحان چطور بود
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگم میتونی سلام کنی و انقدر سخت نگیری😂خب پس اوکی براشون مهم نبوده و رد شدن
من حس میکنم دلیل تنهاییم غیر اجتماعی بودنمه و خجالتی بودنم پرستاری میخونم به نظرت ترم دو که برم بیمارستان اگه رو خودم کار کنم ممکنه با کسی آسنا بشم ؟پسرای همکلاسیم همه دوست دختر دارن
من حس میکنم دلیل تنهاییم غیر اجتماعی بودنمه و خجالتی بودنم پرستاری میخونم به نظرت ترم دو که برم بی ...
اره ممکنه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)